• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

14:43

KAKAV UMOR, NEMA TAPKANJA U MESTU! Zvezdina mašina se ne gasi: Ne znam da li je bilo ovakve POBEDNIČKE SERIJE U ISTORIJI?

Crvena zvezda

KAKAV UMOR, NEMA TAPKANJA U MESTU! Zvezdina mašina se ne gasi: Ne znam da li je bilo ovakve POBEDNIČKE SERIJE U ISTORIJI?

Podeli vest

Crvena zvezda u nedelju od 18 časova na svom terenu dočekuje Napredak iz Kruševca

Pobeda u utakmici sezone je iza čete Dejana Stankovića, a nastavak borbe u domaćem prvenstvu je naredni stepenik. 

U susret duelu protiv Napretka govorio je Nebojša Milošević, jedan od Stankovićevih pomoćnika na klupi kluba iz Ljutice Bogdana. 

Crvena zvezda izborila je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. 

- Idemo po zacrtanom planu. Iza nas je uspešno savladana prepreka na Kipru i plasirali smo se u Ligu Evrope. U sportu je najteže održavati kontinuitet, ali videli ste, Zvezda je četvrti put u nizu u evropskim takmičenjima - rekao je Nebojša Milošević.

Foto: Starsportphoto

 

Cveno-bele u nedelju očekuje duel sa Napretkom koji je trenutno poslednjeplasirana ekipa u ligi.

- Bez obzira na umor nema vremena za tapkanje u mestu. Napredak je klub sa bogatom tradicijom i klub koji ima renome u našem fudbalu. Trenutno su u maloj krizi. Oni su tim koji ima svoj kvalitet, a mi hoćemo da zadržimo pobedničku seriju u kojoj se nalazimo. Na 13 utakmica imamo 12 pobeda i samo jedan remi - ističe Milošević o sutrašnjem duelu.  

- U ovom trenutku nemamo bitnijih zdravstvenih problema, a igrači koji su radom zaslužili priliku na sutrašnjem meču mogu da očekuju minute. 

Zvezda eventualnom pobedom protiv Napretka u sezonu ulazi sa deset pobeda na deset uvodnih kola. 

- Ne znam da li je bilo ovakve serije u istoriji. To može da bude samo podstrek i samopouzdanje igračima. Takođe, ovo je i odgovornost da se nivo podiže iz utakmice u utakmicu. Kada igramo evropske utakmice fali nam intenzivnost u domaćem šampionatu. Prosto, moramo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. 

Prokomentarisao je pomoćnik Dejana Stankovića i grupu koju je Zvezda dobila. 

- Grupa je izbalansirana. Postoje klubovi sa različitim stilovima igre, a na nama je da se adaptiramo i iskoristimo naše kvalitete i pokažemo ih. Treba da rastemo kao klub i kao tim i da  naši igrači dodatno dobiju i na kvalitetu i na samopouzdanju - zaključio je Milošević.

Foto: Starsportphoto

 

- Ja bih voleo da ima još naših klubova u Evropi. Daćemo sve od sebe da ostanemo tamo i na proleće i reprezentujemo naš grb i zemlju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija