• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2020

16:50

KUD PUKLO DA PUKLO! NAKON OVIH REČI, DERBI ĆE BITI JOŠ ŽEŠĆI!

Crvena zvezda

KUD PUKLO DA PUKLO! NAKON OVIH REČI, DERBI ĆE BITI JOŠ ŽEŠĆI!

Podeli vest

Reprezenativna pauza omogućila je izabranicima Dejana Stankovića par dana odmora, međutim prvotimci Crvene zvezde već od četvrtka započeli su pripreme za nastavak sezone

Defanzivac i zamenik kapitena crveno-belih tima Marko Gobeljić govorio je o izazovima koji Crvenu zvezdu očekuju u narednom periodu.

Foto: Starsportphoto

- Imali smo nekoliko dana da se odmorimo i napunimo baterije. Pauza nam je bila i više nego potrebna, odigrali smo veliki broj utakmica u prethodnom periodu. Već od četvrtka počeli smo ozbiljno da se pripremamo za nastavak sezone, vredno treniramo kako bismo bili maksimalno spremni za naporan ritam utakmica koji nas očekuje. Očekuje nas takmičenje na tri fronta. Raduje činjenica da smo u prvenstvu još uvek neporaženi, nadam se da će tako i ostati. Plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope ostvarili smo zacrtani cilj, međutim ne planiramo tu da se zaustavimo. U svakoj utakmici igraćemo na pobedu, nadam se da će to biti dovoljno za dobar rezultat u Evropi. Već za nekoliko dana očekuje nas najveća utakmica u Srbiji, igramo večiti derbi, svesni smo šta se od nas očekuje i spremamo se maksimalno kako bismo ispunili očekivanja navijača.

Koliko podrška navijača nedostaje crveno-belima još jednom je potvrdio Marko Gobeljić.

- Iskreno se nadam da će se navijači uskoro vratiti na tribine. Njihova podrška nam je i više nego potrebna. Nažalost večiti derbi će se igrati bez publike, međutim mnogo bi nam značilo ukoliko bi naši navijači bili u prilici da budu na stadionu za utakmice Lige Evrope – zaključio je Gobeljić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija