• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

10:26

DELIJE U TRANSU PRED DERBI! Čitam, Zvezda me PRODALA, za klub ću da GINEM!

Crvena zvezda

DELIJE U TRANSU PRED DERBI! Čitam, Zvezda me PRODALA, za klub ću da GINEM!

Podeli vest

Crvena zvezda i Partizan 18. oktobra (17.00) ukrštaju koplja u prvom ovosezonskom derbiju

Jedan od ključnih igrača u redovima crveno-belih je i Miloš Degenek, koji je u razgovoru za Žurnal pričao o derbiju, ali i odlasku Umara Sadika iz Partizana. 

Pominjalo se poslednjih dana prelaznog roka da je Degenek imao unosne ponude iz Genta i Genka, ali kako kaže nije upućen u to.

- Koliko znam nikakva zvanična ponuda nije stigla od pomenutih klubova - kazao je štoper crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

Mediji su već izvesno najavili njegov odlazak iz Zvezde, ali on ističe da nije bilo tako blizu transfera.

- I mene je iznenadila ta informacija. Probudio sam se jedno jutro, pogledao vesti i video da idem iz Zvezde. Čudno mi je bilo. Istina je da sam ovo leto imao ponude dva belgijska kluba, ali to nisu bili Gent i Genk.

Foto: Starsportphoto

Ostao je Degenek u Zvezdi posle ovog prelaznog roka.

- Činjenica je da je prelazni rok završen i da sam srećan u Zvezdi. Trudim se i dajem maksimum, Zvezdu volim više nego sebe. Klub mi je dosta dao, kao i ja njemu kroz mečeve proteklih sezona. Dokle god budem u Zvezdi ginuću da ispunjavam ciljeve uprave, trenera i navijača.

Četvrta godina zaredom, beogradski crveno-beli igraju Evropu.

- To je pokazatelj kako klub i sve unutar njega funkcioniše. Nadam se još boljim rezultatima ove sezone - rekao je zvezdin knindža.

Foto: Starsportphoto

Poslednjih dana transfer perioda Partizan je prodao Umara Sadika, koliko će to uticati na igru Miloša Degeneka.

- Nema šta da mi bude lakše što Partizan nema više Sadika. On je momak koji je mnogo dobrog doneo Partizanu. Ima mnogo fenomenalnih partija. Svaka mu čast što je postigao transfer u Španiju. Kao i Partizanu na dobro obavljenom poslu. Zaključio bih da nemam šta da izgubim ili dobijem njegovim odlaskom. Svejedno mi je kojih 11 bude bilo sa druge strane - zaključio je Degenek.

Podsećamo derbi utakmica između Crvene zvezde i Partizana na programu je 17. oktobra na Stadionu Partizana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija