• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

15:46

OPREZNO PRED MORNAR! Obradović do najsitnijeg detalja izanalizirao Barane

Crvena zvezda

OPREZNO PRED MORNAR! Obradović do najsitnijeg detalja izanalizirao Barane

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Saša Obradović rekao je danas da njegovi košarkaši moraju da igraju dobru utakmicu ako žele da pobede Mornar u ABA ligi.

- Vrlo nezgodna i odlična ekipa, koja zna da igra i odlično je vođena od strane trenera Pavićevića. Vrlo zahtevan protivnik, biće nam potreba dobra koncentracija i energija  da pobedimo. Ovaj meč nosi epitet derbija, a ekipa Mornara pokazala je sa pravom zašto ima velike ambicije ove sezone. U top četiri ekipe su sigurno imaju kvalitet na svakoj poziciji - rekao je Obradović za sajt kluba.

Zvezda će u nedelju od 20.00 dočekati Mornar u trećem kolu ABA lige.

- Pulen igra izvanredno i velika je pretnja, u svakom trenutku može da postigne poene. Ajzea Vajthed koga sam i ja trenirao, vidi se napredak i veća zrelost u njegovoj igri sa godinama. Derik Nidam godinama je tu, igrač koji zna i razume igru. Tu je i Keni Gebrijel koji je godinama igrao Evroligu. Ne smemo da zaboravimo i Lukovića koji je pretnja iz reketa, pa odlični šuteri Vranješ i Jeremić. Dobro su izbalansirani, i zato ćemo morati da igramo dobru utakmicu kako bi došli do pobede - kazao je Obradović.

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović je rekao da očekuje veoma tešku utakmicu sa odličnim rivalom.

Foto: Starsportphoto©

Marko Simonović

- Rastu iz godine u godinu i dostigli su sjajan nivo. Odlično poznajem braću Pavićević koji godinama vode i podižu taj klub, i zaista im čestitam na onome što su napravili, i na koji nivo su ga podigli. Moramo da budemo maksimalni, imaju odličnu ekipu, odličnog trenera. Svaku grešku kažnjavaju i pošto su odlični napadači mogu da je kažnjavaju serijom poena. Spremni su za trčanje i tranziciju od 40 minuta. Jasno je da je naša odbrana mnogo važna da ih izbacimo iz komforne zone, ali to možemo samo ako budemo bili u fokusu i koncentrisani svih 40 minuta utakmice - naveo je Simonović.

Zvezda je imala dovoljno vremena za pripremu utakmice pošto joj je duel sa Asvoleom u Evroligi odložen zbog velikog broja pozitivnih na korona virus u francuskom klubu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija