• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2020

15:16

NEKOLIKO SATI PRE MEČA! Nemci o prokletstvu i slavnoj Zvezdinoj prošlosti!

Crvena zvezda

NEKOLIKO SATI PRE MEČA! Nemci o prokletstvu i slavnoj Zvezdinoj prošlosti!

Podeli vest

Hofenhajm će u prvom kolu Lige Evrope dočekati Crvenu zvezdu (četvrtak, 21, RTS 1, Arena 1)

Nemački mediji pred utakmicu podsećaju da se radi o jednom od najvećih istočnoevropskih klubova i bivšem prvaku Evrope.

Foto: Starsportphoto

 

- Crvena zvezda iz Beograda živi od bogate prošlosti i trenera sa velikim imenom - piše Hajlbroner štime, prenosi Dojče Vele.

Nemački list podseća da je Dejan Stanković petnaest godina igrao u Seriji A, da je igrao za Lacio iz Rima i Inter iz Milana, sa kojim je 2010. godine osvojio Ligu šampiona.

Foto: Starsportphoto

 

- Od decembra je 42-godišnjak trener Crvene zvezde iz Beograda. A uvek kada se spomene ime tog kluba, najkasnije nakon dve rečenice sledi dodatak: "pobednik Kupa evropskih šampiona 1991. godine". Otada je prošlo 29 godina. Godinu dana kasnije rođena je Liga šampiona u kojoj ne igraju samo šampioni, već iz godine u godinu i drugi veliki klubovi. Da li je slavna prošlost prokletstvo ili blagoslov za Crvenu zvezdu? - piše u tekstu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija