• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2020

16:30

E, MOJI GROBARI, KOGA STE VI TO VOLELI!? Čujte šta Volden "veli" o navijačima...

Crvena zvezda

E, MOJI GROBARI, KOGA STE VI TO VOLELI!? Čujte šta Volden "veli" o navijačima...

Podeli vest

Kori Volden bek Crvene zvezde odluku da pređe među crveno-bele okarakterisao kao tešku, ali sa nadom da će ga navijači dobro prihvatiti

Letošnje pojačanje Crvene zvezde, Kori Volden govorio je za Sportklub o prelasku u crveni-beli dres, saradnji sa Sašom Obradovićem, ali i očekivanjima u nastavku sezone.

Volden je uradio atipičnu stvar, direktno je iz redova Partizana prešao u Crvenu zvezdu.

- Velika je promena, veliki izazov. Ovo je nešto novo, što sam i očekivao kada sam doneo odluku, ali spreman sam za to. Bila je to, očigledno, teška odluka. Zahtevala je mnogo razmišljanja, uneo sam veliki deo sebe u to, porodica mi je mnogo pomogla u tome, ali je na kraju to bila najbolja moguća odluka za mene i moju košarkašku karijeru - istakao je Volden u razgovoru za Sportklub. 

Foto: Starsportphoto

- Naravno, razmišljao sam o tome. Razmišljao sam o dobrim i lošim stranama. Ali, dok sam bio u Partizanu nisam mislio da ću biti u ovom timu, ali je to put kojim sam izabrao, tako je na kraju ispalo - rekao je Volden i nastavio. 

- To je jednostavno korak napred. Kada sam došao da igram u Evropi želeo sam da igram u Evroligi, osetio sam da sam spreman, da sam spreman za tu priliku, a ona se i pojavila. I doneo sam tu odluku, iako je bila teška

Kako izgleda saradnja sa Sašom Obradovićem?

- On je perfekcionista, zahteva perfekciju, nema lenčarenja, veoma je zahtevan, i to mi se sviđa. Volim trenere koji od vas traže mnogo, koji su strogi. Ako napravim grešku, on mi to stavi do znanja i to cenim kod trenera.

Foto: Beta

Prošla sezona je bila nešto sasvim drugačije, korona je prekinula sva takmičenja i usledila je duga pauza. 

- Mislim da je to bio veliki šok za sve. Niko nije imao toliko dugu pauzu tokom cele karijere, to je bilo nešto drugačije. Što se tiče prošle sezone, ona praktično nije ni postojala, samo je izbrisana. Napori koje su svi uložili, kao i žrtve, sve je nestalo i to je mnogima teško palo i morali su da se naviknu. Ali, to je nešto drugačije, novi izazov sa kojim su se svi suočili, košarka će od sada biti drugačija, ali tako je kako je, van moje kontrole je - kazao je Volden.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2️⃣8️⃣❗️

Објава коју дели Corey Walden (@tcwaldo) дана 5. Авг 2020. у 10:54 PDT

 

Evo kako je bek crveno-belih proveo vreme tokom prekida sezone.

- Zapravo me je zbližilo sa porodicom. Blizak sam sa porodicom, ali dugo nisam proveo toliko vremena sa njima. Mogao sam malo da se opustim, hteo to ili ne, to je bilo dobro. Mnogo vremena sam proveo napolju, radio sam mnoge stvari koje nemaju veze sa košarkom zbog korone. Proširio sam svoje hobije, uvideo sam šta volim osim košarke i to je bilo kul. Volden: Volim da radim svašta. Igram tenis, vozim bicikl, šetam se, idem u šetnje sa svojim psom. Volim da pucam, volim da pecam. Shvatio sam da zaista volim te stvari i da uživam u njima.

Foto: Starsportphoto©

Crvenoj zvezdi sigurno fale navijači, a toga je svestan i Volden koji se nada da će biti dobro prihvaćen. 

- Definitivno će biti drugačije. Iako su utakmice izuzetno ozbiljne, osećaj će biti da u stvari i nisu toliko jer neće biti navijača da nas podrže, a mi da se hranimo njihovom energijom, posebno ovde u Beogradu. Navijači su veoma važni na utakmicama, mnogo znače klubu, ali mislim da kada god da se vrate biće tu u velikom broju i daće nam veliku energiju. Nadam se da ću biti prihvaćen kada se vrate u dvoranu, da će im se svideti kako igram i da će pomoći timu da ostvarimo velike stvari - zaključio je Volden. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija