• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2020

08:22

(VIDEO) SPORAN GOL? Sudijski eksperti otklonili dilemu! Da je bio VAR....

Crvena zvezda

(VIDEO) SPORAN GOL? Sudijski eksperti otklonili dilemu! Da je bio VAR....

Podeli vest

Crvena zvezda je poražena od Hefenhajma u Nemačkoja sa 2:0, a šampion Srbije ne može da zabiravi prvi gol

Zvezda je u 63. minutu primila gol preko Baumgartnera, a crveno-beli su ljuti jer se sudija nije oglasio deset sekundi ranije.

Nakon jednog duela na sredini terena, kada su se sudarili Kevin Akpoguma i Veljko Nikolić, zatražili su igrači Crvene zvezde faul. Ipak,  arbitar Ernandez iz Španije procenio da tu nije bilo elemenata za zaustavljanje igre. Sa njim su se posle pregleda snimka, složili su se i srpski sudijski analitičari.

- Ovde samo deluje kao da je strahovit faul, ali to što je sudija video… Zakasnio je Nikolić stotinak sekunde, prvi loptu udara plavi (Akpoguma prim. aut.), a onda naš fudbaler - kazao je Dejan Nedić gostujući na RTS.

Foto: Starsportphoto

 

I Zdravko Jokić koji je analizirao sporne situacije na Arena sport.

- Ovde vidimo da igrač Hofenhajma udara loptu i da zato Veljko odskače u vis. Da ga je samo malo zakačio, onda ga ne bi opravdalo. Postoji mogućnost da je možda bio kontakt špic od špic. Utisak je da nije došlo do toga, on od udarca lopte leti uvis - ispričao je Jokić.

Nedić samtra da je možda Hofenhajm oštećen protiv Zvezde zbog situacije iz prvog poluvremena kada je Sanogo bio u duelu sa Gaćinovićem.

Foto: Starsportphoto

 

- Da je bio VAR gledali bismo penal. Nemci ko Nemci, nisu obratili pažnju, a mi smo gledali više puta. Bio je blizu sudija, da je bilo VAR-a, vratio bi ga… Uslovi za kazneni udarac postoje, i gornji i donji deo tela su tu! - naveo je Nedić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 3 godine

To je kod nas faul za Zvezdu i žuti karto. Ali to je kod nas i TAČKA!

Nono

pre 3 godine

Naravno da nije bio penal za Hofenhajm Ovo ide u službu Zvezde, ocjene sudaca , za onaj smiješni penal za Zvezdu protiv Partizana Da je kao sve to normalno, naravno da nije To se naj bolje vidjelo po reakciji igrača i trenera Hifenhsjma , a da se to dogodilo Zvezdu svi bi skočili kao i protiv Partizana Suci u Srbiji su u službi Zvezde, to je nepobitna istina Kroz glavu mi sad prodje onaj smiješni penal iz prošle godine protiv yVojvidine kad je sudac svirao pe bal poslije faula 2 metra prije šesnaesterca itd itd....do ovog zadnjeg u posljednjem derbiju, sramotaaas

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija