• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2020

08:01

IVANIĆ OČAJAN POSLE PROMAŠENOG PENALA! Žao mi je, radiću još jače!

Crvena zvezda

IVANIĆ OČAJAN POSLE PROMAŠENOG PENALA! Žao mi je, radiću još jače!

Podeli vest

Mirko Ivanić se vratio na teren posle preležane korone, ali je na meču protiv Javora propustio priliku da sa penala donese pobedu Crvenoj zvezdi (0:0)

Nakon sjajne šanse u prvom poluvremenu, gostujući golman Đorđe Lazović mu je zaustavio i šut sa bele tačke u 60. minutu.

- Lako mi je da dajem izjave posle pobeda, golova, asistencija. I sada sam želeo da dam izjavu posle promašenog penala i slabije igre. Bio sam odsutan jedan period zbog dobijenog pozitivnog nalaza na korona virus. Zaista mi je žao zbog promašenog penala i mogu da obećam da ću u narednom periodu raditi još jače, kako bih bio u prilici da već u sledećoj utakmici pomognem ekipi – istakao je Mirko Ivanić.

Foto: Starsportphoto

 

Već za četiri dana izabranike Dejana Stankovića očekuje utakmica Lige Evrope protiv Slovana iz Libereca.

- Sigurno da ću biti spremniji za meč Lige Evrope. Prva utakmica posle pauze je uvek najteža. Potrudiću se da me ovaj promašen penal samo još više motiviše. Još jednom bih se zahvalio saigračima što do poslednjeg trenutka nisu odustali, imali smo par dobrih prilika, veoma mi je žao što nismo uspeli da ih iskoristimo. Siguran sam da ćemo moji saigrači i ja iz ovog duela izvući dobre pouke i da ćemo u sledećoj utakmici biti znatno bolji.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je posle remija sa Javorom  i dalje je na prvom mestu u nacionalnom prvenstvu.

- Imamo izuzetno gust raspored, međutim naviknuti smo na takvu situaciju. Odigrali smo dobru utakmicu u Nemačkoj, šteta što smo doživeli poraz. Vidim veliki motiv kod saigrača da se postigne dobar rezultat, sigurno da ćemo se dobro spremiti za utakmicu koja nas očekuje za par dana. Ubeđen sam da ćemo biti bolji nego što smo bili i u Nemačkoj, ali i večeras. Sada nas očekuje oporavak, a onda se okrećemo meču koji igramo protiv Slovana – zaključio je Mirko Ivanić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Popaj

pre 3 godine

Gdje ti vidis motiv Ivanicu kod koga,, ja tu vidim babe koje se jedva vuku po terenu dali vi ikad gledate te utakmice koje ste odigrali igrate kao curice bjezite od duel igre cekate lopte umjesto da idete na loptu ne otkrivate se drzite loptu u nogama bez razlog najcesce neznate stacete s njom,,bruka i sramota

Rale

pre 3 godine

Dečko glavu gore i samo napred! Ne sekiraj se, jer biće još promašenih penala-

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija