• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.10.2020

15:34

NAVIJAČI OVO ŽELE DA ČUJU, MOĆNA PORUKA STANKOVIĆA PRED SLOVAN! Cilj je PROLEĆE U EVROPI, pobeda je IMPERATIV!

Crvena zvezda

NAVIJAČI OVO ŽELE DA ČUJU, MOĆNA PORUKA STANKOVIĆA PRED SLOVAN! Cilj je PROLEĆE U EVROPI, pobeda je IMPERATIV!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da njegova ekipa ide na tri boda protiv Slovana i da će težiti da preuzme kontrolu i bude konkretna od samog početka utakmice (četvrtak, 18.55, RTS 1, Arena 1)

Naravno da ćemo kao domaćin ići na pobedu. Ova utakmica nosi tri boda, mi idemo na tri boda jer znamo naš kvalitet. Poštujemo ekipu Libereca za ono što radi. Težićemo da preuzmemo kontrolu od prvog minuta, da imamo posed, a da u njemu budemo konkretni - rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Foto: Starsportphoto

 



Zvezda će sutra od 18.55 dočekati Slovan iz Libereca u drugom kolu Grupe L Lige Evropa.

- Evropa je lepa za igranje. Pritisak je u svakoj utakmici. Ovo je takmičenje koje pripada Crvenoj zvezdi, koja treba da uživa. Naravno, sa ciljevima i imperativima pobede. Naš cilj je da prezimimo u Evropi i sve ćemo uraditi da tako bude. Fudbal je čudna igra, pobednik se ne zna unapred, ali ćemo sve uraditi da prevagne na našu stranu - naveo je Stanković.

Crveno-beli su u prvom kolu izgubili od Hofenhajma u Nemačkoj sa 2:0, dok je Slovan rezultatom 1:0 u Liberecu pobedio belgijski Gent.

Foto: Starsportphoto

 



- Iako je veoma zgusnut raspored i paklen ritam utakmica, imali smo vremena da se odmorimo, skupimo, namestimo utakmicu, jer znamo protiv koga igramo. Slovan je mnogo, mnogo disciplinovana ekipa. Ne želi da uživa u lepoti igre. Veoma su direktni. Fizički veoma zdrava ekipa, spremni su. Njih ne remeti ništa, da li je peti minut, 17. ili 75, uvek igraju isto - kazao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

 



Zvezda će biti bez Gelora Kange.

- Kanga nam mnogo nedostaje, to je iskusan igrač, od koga mnogo zavisi u našoj igri. Mnogo mi je žao zbog toga što neće moći da igra. Mnogo dobro bi nam došao, on je neko ko je jak na lopti, ima viziju igre, šut sa distance, gol loptu... Žao mi je što je tako, ali čekam ga koliko već u nedelju i sledeći četvrtak, da bude jedan od nosilaca igre.

Stanković je istakao da se njegovi fudbaleri, posle remija bez golova sa Javorom u poslednjoj utakmici u Super ligi, energetski sasvim dobro.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija