• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

10:48

MILIONI NA SVE STRANE! Zvezda će OJADITI UEFA do kraja Lige Evrope

Crvena zvezda

MILIONI NA SVE STRANE! Zvezda će OJADITI UEFA do kraja Lige Evrope

Podeli vest

Crvena zvezda je pobedom nad Slovanom zaradila 570.000 evra

Prvu pobedu, a tako i prvu zaradu, u grupnoj fazi Lige Evrope Crvena zvezda je ostvarila u drugom kolu, protiv Slovana iz Libereca.

Crveno-beli su na taj način prihodovali 570.000 evra, a toj sumi se može pridodati i 5.900.000 evra zarađenih tokom evropskih kvalifikacija.

Foto: Starsportphoto

 

U nastavku sezone, crveno-beli bi u grupnoj fazi mogli da zarade eventualno još 2.280.000 evra, ali to samo u slučaju sve četiri pobede. Ipak, to nije najrealnije, ali nada umire poslednja...

Za svaku poedu u grupnoj fazi, Zvezda će dobiti novih 570.000, a za remi 190.000 evra.

Dalje, u slučaju prolaska u narednu fazu, crveno-beli bi zaradili i bonus od milion ili 500.000 evra, u zavisnosti od toga da li su grupu završili kao prvoplasirani ili drugoplasirani.

Za samo učešće u 1/16 finala Lige Evrope dobija se još 500.000 evra, plasman u osminu finala vredi 1.1 milion evra, a četvrtfinalisti će zaraditi po milion i po.

Foto: Starsportphoto

 

Plasman u polufinale donosi 2.4 miliona evra, a u finale još 4.5 miliona, dok će pobedniku pripasti i dodatnih četiri miliona evra.

Dakle, ukupno, u igri je 17.280.000 evra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija