• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2020

08:20

KATAI BACIO DELIJE U TRANS! Magiko nikada nije bio iskreniji!

Crvena zvezda

KATAI BACIO DELIJE U TRANS! Magiko nikada nije bio iskreniji!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai kaže da se nije pokajao što se vratio na "Marakanu" iako je imao drugih ponuda

- Nema kajanja. Pre bilo kakve odluke prespavaš. Iz Zvezde su me odmah zvali da se vratim. Razmislio sam i brzo smo se dogovorili. Lakše mi je bilo da prelomim jer sam već bio tu i ostavio neki trag. A i klub se dosta podigao na visok nivo - kazao je Katai uza Žurnal i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Istina je da je Zvezda htela i ranije da me vrati, ali nije moglo da se namesti u tom smeru. Čikago je platio za mene obeštećenje, ne znam da li je Zvezda  bila u mogućnosti da to isprati. 

Katai se prisetio i 2014. godina kada je pristao da se iz Olimpijakosa vrati u Zvezdu na pozajmicu.

- Velika borba je bila u svakom smislu. I moja da preporodim karijeru i kluba da ostvari rezultat. Nije počelo dobro, mučili smo se.  Na kraju ostao sam i sledeću sezonu i to je bio potez karijere. Ne verujem da bi mi se negde na drugom mestu tako namestilo da krenem, napred - otkrio je Katai.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija