• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2020

18:02

STANKOVIĆ PUN SAMOPOZDANJA! Hvalio igrače, a onda se UBACIO Slavoljub Đorđević!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PUN SAMOPOZDANJA! Hvalio igrače, a onda se UBACIO Slavoljub Đorđević!

Podeli vest

Pobedom od 4:1 nad Ranikom u Surdulici, fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pohod ka četvrtoj uzastopnoj tituli u domaćem šampionatu

Trener šampiona Srbije i lidera na tabeli, Dejan Stanković, bio je zadovoljan posle pobede i istakao da je veoma važno da njegovi igrači uvek imaju pristup kakav su imali na današnjoj utakmici.

Foto: Starsportphoto

- Uvek je meč posle velike pobede kakva je bila nad Slovanom potvrda da si nešto uradio dobro. Tako je bilo ovoga puta, kao što smo posle poraza od Hofenhajma izgubili dva značajna boda na našem stadionu u meču sa Javorom. Nosimo tri boda iz Surdulice i to je najvažnije. Dobra igra momaka, prezadovoljan sam pristupom. A, sa takvim pristupom, koji je najvažniji, nemamo šta da se plašimo za rezultat i ja mogu samo da im čestitam - istakao je Stanković posle meča.

Strateg domaćina Slavoljub Đorđević malo je govorio o svom timu, a više se koncentrisao na Zvezdu. Čestitao je protivniku na pobedi i klubu čiji je dres u igračkoj karijeri nosio, poželeo je da osvoji novi naslov prvaka države.

- Zvezda tokom igre menja dve-tri formacije, te je bio problem u mojoj ekipi na adaptaciju kada su te promene u pitanju. Čestitam Zvezdi na svim uspesima, kako u Evropi, tako i u našoj ligi. Želim im od srca i uspeh u četvrtak protiv Genta i da osvoje prvenstvo - poručio je Đorđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija