• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2020

11:08

USKORO ĆE SVE BITI POZNATO! Da li će vezista ostati na "Marakani"?

Crvena zvezda

USKORO ĆE SVE BITI POZNATO! Da li će vezista ostati na "Marakani"?

Podeli vest

Crvena zvezda ima plan kakko da zadrži Sanoga i posle 1. januara, pošto je pod ugovorom sa Al Itihadom

Igrać će polušati da sporazumno dogovori odlazak iz Saudijske Arabije, a žuto-crni su već popunili broj stranaca, tako da ovo ne bi trebalo da bude problem.

Foto: Starsportphoto

 

 

Ukoliko usledi rastanak sa ekipom iz Džede, kako prenosi Maxbet sport, Zvezda je spremila ugovor na dve i po godine uz uslove koji su prihvatljivi za Afrikanca. 

Pored veziste na pozajmici do kraja sezone je i Dijego Falćineli, a crveno-beli imaju rok da se izjasne do aprila ako žele da otkupe napadača od Bolonje. Cena je 1.000.000 evra, ali u tri rate i razmišlja se da ovaj posao bude završen početkom 2021. godine.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Mene Sanogo zaista nije odusevio i smatram da je bolje da Zvezda forsira nekog mladog igraca koji bi sigurno bolje odradio posao... bilo bi korisno klubu jer bi pokrio poziciju a kasnije i imao dobru zaradu.. Ovako smatram da je kupovinom ovog igraca cisto bacanje novca a do skoro je bila prica o nestasici novca

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija