• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2020

13:50

(VIDEO) ZVEZDO, NIŠANI! Gent dolazi u Beograd s TINEJDŽEROM NA GOLU!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDO, NIŠANI! Gent dolazi u Beograd s TINEJDŽEROM NA GOLU!

Podeli vest

Gent se nalazi u ozbiljnom problemu pre meč sa Crvenom zvezdom u četvrtak (21.00) u trećem kolu Lige Evrope

Mogao bi za Crvenu zvezdu meč protiv Genta da bude odlučujući u borbi za evropsko proleće, a karte su počele da se poklaplaju pa je utisak da će crveno-beli imati lakši zadatak nego što se očekivalo. 

Pre svega na poziciji golmana Gent ima ogromne probleme. Prvi čuvar mreže Davi Ruf zaražen je koronavirusom i neće igrati u Beogradu. Drugo golman tima Sinan Bolat odrađuje tri utakmice suspenzije. On je prošle godine braneći za Antverpen vređao sudiju, pa je kažnjen, a meč sa Zvezdom je poslednji. 

Treći golman Oven Kosemans nije ni licenciran za Ligu Evrope, pa će na gol morati da stane golobradi Oven Johmans.

Omladinac Genta ima svega 17 godina i ovo će mu biti debi u dresu "bizona". Johmansova zamena za meč u Beogradu viće godinu dana mlađi Reneu Vanden Boreu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija