• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2020

08:16

(FOTO) HOROR NA MARAKANI! Kanga OSTAO BEZ SVESTI, saigrači mu vadili jezik!

Crvena zvezda

(FOTO) HOROR NA MARAKANI! Kanga OSTAO BEZ SVESTI, saigrači mu vadili jezik!

Podeli vest

Vezista Crvene zvezde Gelor Kanga dobio nezgodan udarac i pao na teren tokom meča sa Inđijom

Nakon vazdušnog duela protiv Milana Radina, defanzivnog veznog igrača Inđije i sudara glavama, Kanga je pao na teren, a da bude još gore glavnom je udario i o travnatu podlogu. 

Gabonac je nekoliko trenutaka bio bez svesti, a brza reakcija njegovih saigrača sprečila je katastrofu. Kada su videli da je Gelor Kanga nepomično leži na travi, fudbaleri Crvene zvezde su pritrčali u pomoć, okrenuli na bok i izvadili mu jezik kako ne bi došlo do gušenja.

Foto: Starsportphoto

 

Gabonac je potom vrlo brzo napustio teren, a Zvezda je na kraju pobedila Inđiju sa 3:2 nakon dva preokreta. Vodio je domaćin golom Falćinelija, zatim je Nešković dva puta matirao Borjana, a Katai sa bele tačke i Dijego Falćineli iz igre su postavili konačan rezultat.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija