• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2020

13:29

ZDRAVLJE IGRAČA JE NA PRVOM MESTU! Zvezda rezervisala čarter let u Lion!

Crvena zvezda

ZDRAVLJE IGRAČA JE NA PRVOM MESTU! Zvezda rezervisala čarter let u Lion!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde sredili čarter let košarkašima u Lion (sreda, 20.45) kako bi smanjili dodatno izlaganje riziku od zaraze koronavirusom

Poznato je da je let u Lion jedan od najtežih u Evroligi, jer direktnih aviona faktički i da nema, pa bi Crvena zvezda morala da preseda u Amsterdamu, Frankfurtu, Parizu ili nekon drugom aerodromu. 

Foto: Starsportphoto

U situaciji kada se Evropa bori sa korononavirusom, pravi luksuz za crveno-bele bio bi jedan zaražen igrač, te je uprava kluba sa Malog Kalemegdana rešila da svojim košarkašima obezbedi čarter let u Lion kako bi svi bili sigurni u bezbednost igrača. 

Foto: Starsportphoto

Podsećamo Zvezdi se u Lionu završava serija od tri gostovanja u pet dana. U petak su izabranici Saše Obradovića igrali u Minhenu, potom autobusom putovali u Koper i na kraju sleduje ih put u Lion.

U sredu Crvenu zvezdu očekuje odloženi duel sa Asvelom, a kako je sve sređeno košarkaši će u Franusku doputovati bez dodatnog izlaganja riziku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija