• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2020

15:24

ZVEZDO, MORAŠ DA NAĐEŠ 1.000.000 EVRA! Falćineli je ovim rečima KUPIO DELIJE ZA SVA VREMENA!

Crvena zvezda

ZVEZDO, MORAŠ DA NAĐEŠ 1.000.000 EVRA! Falćineli je ovim rečima KUPIO DELIJE ZA SVA VREMENA!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli kaže da su crveno-beli jedna velika porodica

Zvezda ima moć, sjajnu atmosferu oko kluba, kvalitetan tim i verujem da ćemo se radovati golovima i pobedama u skoro svim mečevima od kraja polusezone. Očekuje nas, posle pauze, zgusnut raspored, ali znamo šta se od nas traži - kaže napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli.

Foto: Starsportphoto

 

Prvi Italijan u dresu srpskog šampiona već je postao ljubimac navijača, nakon što je na 12 utakmica od starta sezone postigao osam golova, šest u prvenstvu, uključujući i dva protiv Inđije.

- Veoma sam srećan što sam nastavio sa golovima. Svakom napadaču izuzetno prija kada postiže golove i sigurno da i meni ovo znači, kako na polju samopouzdanja tako i zbog čitave ekipe. Dobijam poverenje stručnog štaba i verujem da im na najbolji mogući načim vraćam na terenu. Moram da istaknem da sve rezultate koje smo postigli, upravo smo uradili zbog timske igre i timskog duha. To je nešto što nas krasi, jer smo zaista jedna velika porodica koja diše istim plućima. Izuzetno smo snažan kolektiv i verujem da možemo mnogo u narednom periodu -  izjavio je Falćineli.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezdin golgeter ističe da oseća podršku navijača, uprkos tome što ih zbog korona virusa nema na tribinama.

- Već sam govorio da poznajem Zvezdine navijače, mnogo sam slušao o njima, gledao sam video snimke njihovih navijanja. Sigurno je da bi nam oni bili 12. igrač i da bi nam pomogli u nekim trenucima. Svakako, verujem da su zadovoljni našim igrama i rezultatom. Srećan sam u Beogradu, brzo sam se snašao imam podršku i svih ljudi u klubu koji su tu da mi pomognu. Ovo je veliki klub, sa velikim očekivanjima.

Posle ovih reći šampion Srbije će morati da nađe 1.000.000 evra, jer toliko vredi otkupna klauzula fudbalera Bolonje, koji je na Marakani na pozajmici.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija