• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2020

15:26

ZVEZDA PRAVI MESTA ZA MARINA! Jedan od najboljih odlazi sa "Marakane"

Crvena zvezda

ZVEZDA PRAVI MESTA ZA MARINA! Jedan od najboljih odlazi sa "Marakane"

Podeli vest

Španski mediji lansirali su vest da je jedan od najboljih mladih fudbalera Crvene zvezde Andrija Radulović na izlaznim vratima "Marakane"

Za Zvezdinog bisera su zagrizli velikani evropskog fudbala poput Milana, Intera, Benfike i Valensije, a mediji na Pirinejima ga upoređuju sa Đerdanom Šaćirijem.

 

 

Pisanje španskog specijalizovanog fudbalskog sajta "Todo Ficahes" preneo je i portugalski "O Žogo" koji navodi da bi Benfika Radulovića mogla da otkupi za dva miliona evra narednog leta.

Radulović je ponikao u Bokelju iz Kotora, a od juniorskih dana je član Crvene zvezde. Međutim, ove sezone zbog prejake konkurencije ima najmanju minutažu od svih "bonus" igrača, a eventualni dolazak Marka Marina u januaru bi ga dodatno udaljio od terena.

Zbog toga se može reći da je realno da će krilni napadač napustiti "Marakanu" najkasnije sledećeg leta, a možda već i u januaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 3 godine

Budale mladog igrača prodaju za 2mil€ a kupuju staro smeče koje ni arap neće ta 2mil€ jeb.. te zemljo koje su to budale

tadija64ZEMUN

pre 3 godine

ko proda Radulovica za samo 2.000.000evra,treba obesiti za primer,a dovede kepeca i debila Marina,koji nigde mesta i perspektive nema,a pri tom i kosta previse za ono sto pruza,a to je NISTA,nego klinca Radulovica forsirati u prvom timu,pa dobiti za njega za 4-5godina bar 15.000.000 evra,ako menadzment to nemoze,neka angazuje Mamica iz zagrebackog dinama,onda cete da vidite za koliko mogu da se prodaju nasi klinci,eto Gavric i Nikolic se forsiraju(sto je sjajno)za 2-3 godine vredece preko 15.000.000-20.000.000

Sladjan

pre 3 godine

Sta se primate na ovo ko je lud da proda klinca za koga se mogu uzeti dobre pare,a uzeti marina od koga zvezda nije Jos dobila 900000 evra kada ga je prodala!!!!!Jos pamtim ono sto nije hteo da izvede penal I pomogao olimpijakosu da prodje dalje

MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

PROCE I OVA KORONA DO LETA,AKO TERZIC PRODA RADULOVICA ZA 2 MILIONA ODMAH SVI KOD NJEGA U KANCELARIJU I DA GA OTERAMO,TAJ DECKO JOS MINIMUM 3 GOD KOD NAS,TERZICU MOJ TI JE PREDLOG NEMOJ GA PRODAVATI ZA SICU,KUNEM TI SE DICEMO BUNU ZA MALOG,RADULOVIC JE TALENAT NAD TALENTIMA,LEVA NOGA,JAKA,BRZ,PRODORAN,ON OSTAJE ILI NECE VALJATI

Perhan

pre 3 godine

Dokle vise sa prodajom perspektivne i talentovane dece u bescenje i kupovina starih i istrosenih igraca. Dajte toj deci te pare pa ce igrati 4-5 godina u Zvezdi. Da je Dzaja prodavao talente u bescenje nikad ne bi bilo Barija i Tokija.

Srbijanac

pre 3 godine

Prodaju talente za sicu a dovode istrosene igrace za ogroman novac. Cak i da dodje bez obestecenja Marin ce imati dosta veliku platu a nece igrati nista bolje od Radulovica... Ovo ce biti veliki PROMASAJ i opterećenje budžeta za klub koji vec ima ogroman dug. Ja sam za to da sto vise igraca iz omladinskog pogona bude u prvi tim kako bi stasali za velika dela i klub bi imao kasnije vecu zaradu..Ovako se ide iz supljo u prazno. Ugledajte se malo na Mamica! Covek bukvalno obara sve rekorde u nasem regionu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija