• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2020

11:09

POSLE SKANDALA! Otkriveno šta je vođa "delija" rekao Stankoviću!

Crvena zvezda

POSLE SKANDALA! Otkriveno šta je vođa "delija" rekao Stankoviću!

Podeli vest

Na meču Crvene zvezde i Zlatibora (4:2) u šesnaestini finala Kupa Srbije viđene su nezapamćene scene

Jedan od vođa navijača "delija" Vladimir Šavija prekinuo je utakmicu upadom na teren u 50. minutu, i to u vremenu kad su stadioni zaključani za sve navijače zbog epidemije koronavirusa.

Razlog Šavijinog upada na "Marakanu" zajedno sa još nekoliko ljudi jeste odavanje počasti istaknutom navijaču crveno-belih Branislavu Zeljkoviću Zelji, koji je preminuo pre tačno deset godina.

Foto: Starsportphoto

 

Legendarni vođa "delija" sa grupom prijatelja pojavio se tokom poluvremena na atletskoj stazi i obratio se igračima, pre istrčavanja na teren, koji su ga slušali pažljivo. Samo što je počela utakmica, Šavija je ušao u restriktivni prostor, do Zvezdine klupe, i počeo da se objašnjava sa trenerom Dejanom Stankovićem. Strateg crveno-belih zagrlio je Šaviju i pokušao da ga umiri, a prema rečima našeg izvora, pomenuti navijač je tražio da oda počast saborcu sa severne tribine.

- Šavija je prišao Stankoviću i rekao mu da želi da oda počast Zeljkoviću. Došao je i kapiten Milan Borjan, jer je i on želeo da pomogne prisutnima da što lakše okončaju razgovor sa navijačem. Reagovali su i delegat, policija, ali niko nije ni pokušao Šaviju da udalji sa stadiona - kaže naš izvor sa "Marakane".

Foto: Starsportphoto

 


Na kraju se on vratio na severnu tribinu i upalio baklju, a na ogradi je bio istaknut transparent u čast Zeljkovića, na kojem je pisalo "Deset godina je prošlo, četnici i sever te i dalje vole". Policija je potom dozvolila i ostalim prisutnim navijačima da prođu na tribinu.

Foto: Starsportphoto

 

- Šavija je bez problema prošao na tribinu, a zatim i ostali navijači. Reč je uglavnom o starijoj grupi navijača, koja je cenila Zeljkovića dok su zajedno bili na tribini. Ironija je što su svi stadioni u zemlji zaključani u smislu da nema prisustva zbog epidemije koronavirusa, ali za ovu grupu ta pravila nisu važila - zaključuje naš izvor.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

КАО КРВНИ ЗВЕЗДАШ САД БИ ЗВЕЗДУ,ЗБОГ ПРОПУСТА У ОРГАНИЗАЦИЈИ,ИЗБАЦИО ИЗ КУПА.О ИГРИ У ПРВОМ ,ПА У ДРУГОМ ОВАЈ ПУТ НЕ БИ,А ИМАЛОБИ СЕ ШТА РЕЋИ

Dušan

pre 3 godine

Pa dokle više ovog navijačkog bahaćenja. Ko ovome može stati u kraj? Država, samo ako želi, a ako neće e to je druga priča. Pa klubove izgleda vode navijači, a ne uprave. Dajte više privatizujte ih pa da vidimo da li će im novi vlasnici dozvoliti ovo. Mada, bez podrške države neće moći ni oni. Nekome ovakvo st(r)anje očigledno odgovara. Kome?

Bata

pre 3 godine

Да ли се сећате Вероне? Како је завршена утакмица? Да је било који други клуб у питању епилог би био као у Верони. Али...

Neko Iz Mase

pre 3 godine

Dosao na poluvremenu da se oda pocast preminulom navijacu - u to mogu poverovati smao naivni. Da je to pravi razlog obratio bi se pre utakmice upravi i igracima. Reakcije FSS nece biti a trebalo bi da bude zestoka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija