• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

21.11.2020

10:29

BORJAN OPREZAN PRED DERBI! Teško je slomiti Lalatovićeve ekipe, uvek smisli neko iznenađenje!

Crvena zvezda

BORJAN OPREZAN PRED DERBI! Teško je slomiti Lalatovićeve ekipe, uvek smisli neko iznenađenje!

Podeli vest

Mlan Borjan, kapiten Crvene zvezde, pred derbi sa Vojvodinom poručuje da crveno-beli idu na pobedu, a da nikad nije lako savladati ekipe koje vodi Nenad Lalatović

Ići ćemo na pobedu protiv Vojvodine, ali nikad nije lako savladati ekipe koje vodi Nenad Lalatović, kaže za Informer kapiten Crvene zvezde Milan Borjan! Tim sa "Marakane" gostovaće Novosađanima u nedelju (Arena sport 1, 17.30) u meču 15. kola Superlige Srbije, a golman crveno-belih očekuje veliku borbu u duelu sa "lalama".

Izabranici Dejana Stankovića trenutno su prvi na tabeli sa 38 bodova, dok je Vojvodina druga sa 30 i u slučaju da pobedi, mogla bi ozbiljno da se primakne vodećem timu.
Samouveren

Čak i da izgubimo u Novom Sadu, bićemo šampioni jer imamo najbolji tim u Srbiji
Milan Gajić, fudbaler Zvezde

Bez Rodića i Kataija

Borjan veruje da se to neće desiti, ali je svestan da je pred njegovim timom težak zadatak.

- Zna se kako mi igramo utakmice, ko god da nam je protivnik. Uvek idemo na pobedu i tako ćemo i protiv Vojvodine u Novom Sadu. Međutim, Nenad Lalatović uvek osmisli dobru taktiku, tako da njegove ekipe nije lako slomiti. Igrali smo protiv njegovih timova i kad nije bio u Vojvodini, uvek smisli neko iznenađenje. Međutim, verujem u kvalitet mojih saigrača - kaže Borjan za Informer.

Standardni prvotimci Zvezde Milan Rodić i Aleksandar Katai neće biti sa ekipom u Novom Sadu. Levi bek ima koronavirus, dok kreativnog ofanzivnog vezistu muči povreda primicača. Borjan ističe da će njih dvojica nedostajati ekipi, ali da u timu s "Marakane" ima igrača koji su u stanju da ih odmene.

 

Foto: Starsportphoto

 



- Nedostajaće nam Rodić i Katai, jer su i kvalitetni igrači i fenomenalni momci. Srećom, imamo mnogo dobrih pojedinaca, pa ne brinem da će imati ko da ih zameni. U kom god sastavu da igramo, ići ćemo na tri boda. Vojvodina nas prati na tabeli, bilo bi lepo da joj pobegnemo za još tri boda - zaključuje Borjan.

Sprečio Zvezdu da obori Benfikin rekord

Crvena zvezda jurila je 2016. godine rekord Benfike od 29 uzastopnih prvenstvenih pobeda. Crveno-beli su nanizali 24 trijumfa u domaćem šampionatu, a onda ju je zaustavio upravo Nenad Lalatović i njegova Vojvodina. Beograđani su gostovali na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, a meč je završen rezultatom 0:0.

Slično razmišlja i desni bek crveno-belih Milan Gajić. Zvezda je nanizala pet pobeda u svim takmičenjima, a defanzivac crveno-belih veruje da će u Novom Sadu zabeležiti i šesti uzastopni trijumf.

- Voleo bih da asistiram, ali i da dam gol Vojvodini. Međutim, manje je važno ko će da bude asistent i strelac, a mnogo je bitnije da pobedimo. Idemo u goste ekipi koja je odmah iza nas na tabeli i koja je veoma kvalitetna, a pogotovo je dobra na domaćem terenu. Neće biti lako, ali verujem da možemo da nastavimo sa pobedama na gostovanjima - kaže Gajić.

Favoriti za titulu

Čak i da pobede Novosađani, Gajić smatra da to ne bi poremetilo Zvezdine planove da četvrti put zaredom bude šampion.

- Verujem da imamo najkvalitetniji tim u prvenstvu i jedan rezultat to ne može da promeni. Kako god da se završi meč u Novom Sadu, a verujem da će biti okončan našom pobedom, favoriti smo u borbi za titulu i sposobni smo da je osvojimo. Samopouzdanje koje imamo je čvrsto i nije ga moguće poremetiti tek tako - zaključuje Gajić.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija