• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2020

20:04

(OCENE/ANKETA) BORJAN SPASITELJ! Hoće li Lalat ikada srušiti Zvezdu!?

Crvena zvezda

(OCENE/ANKETA) BORJAN SPASITELJ! Hoće li Lalat ikada srušiti Zvezdu!?

Podeli vest

Crvena zvezda upisala je nova tri boda u Novom Sadu, pošto su bili bolji od Vojvodine sa 0:2. Kuriozitet je taj da odličnom treneru Nenadu Lalatoviću nikako ne leže crveno-beli. Od kada je seo na klupu Vojvodine u leto 2019. godine, upiao je tri poraza od Zvezde zaključno sa ovim, do je prethodno na klupi Radničkog iz Niša "iščupao" remi na "Čairu". Bilo je 2:2 pre dve sezone

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u 15. kolu Linglong Superlige Srbije sa 0:2 (0:1). Golove za beogradske crveno bele postigli su Gajić u  26. i Ben u 75. minut. 

U nastavku pogledajte naše ocene za fudbalere Zvezde:

Milan Borjan (7) - Kapitenski! Nije Vojvodina bila opasna večeras po njegov gol u kontinuitetu, ali kada je trebalo bio je onaj pravi! Već pose 40 minuta zaradio je dnevnicu pošto je skinuo zicer Vukadinoviću. Pred kraj prvog poluvremena požalio se na povredu kolena, verovanto nikome u taboru crveno-belih nije bilo lako, ali je ipak, bila to prolazna bol. 

Foto: Starsportphoto

Milan Gajić (7) - Reprezentativni kalibar je Milan Gajić. Sa početkom ove sezone i promenom sistema rada Dejan Stankovića, promenio se i Gajićev stil igre i forma! Mnogo konkretniji u napadu nego ranije, a danas je u Novom Sadu potvrdio ulogu startera u Belgiji. U drugom poluvremenu, kao i ceo tim povukao se i manje učestvovao u napadu. 

Nemanja Milunović (6) - Koncentrisan kada je trebalo, komandovao je vazdušnim prostorom iznad "Karađorđa". Nije mnogo koplikovao, kako to on ume. 

Radovan Pankov (6.5) - Više je učestvovao u igri od njegovo parnjaka, otud pola ocene više. Nekadašnji omladinac Vojvodine bio je siguran večeras na dobro pozantom mestu, čini se da mu je dobro došla reprezentativna pauza. 

Strahinja Eraković (6) - Nema sumnje da je pred Čupom velika karijera, ali mora da izgubi "žutu minutu". Kao i protiv Partizana mogao je njegov kiks da košta Zvezdu gola, ali je trapavo reagovao, na njegovu sreću, van kaznenog prostora. Pojela ga je formacija i često istrčavanje na protivničku polovinu jer je večeras igrao beka, a ne štopera. 

Seku Sanogo (6.5) - Običan dan na poslu za stamenog Sanoga. Nije komplikovao što je dobra stvar za budućnost, mnogo će faliti Zvezdi u Belgiji. 

Foto: Starsportphoto

Njegoš Petrović (6.5) - Danas je igrao Sanogovu poziciju kako bi ga Stanković spremio za Belgiju, dobro je to odradio visoki veznjak, ali će protiv Genta biti mnogo ozbiljnije. Imao je par dobrih presecanja lopte i istrčavanja na protivničku polovinu. Utisak je da mu fali mirnoće u završnoj trećini. 

Foto: Starsportphoto

El Fardu Ben (7) - Kada Ben ode na reprezentativnu pauzu i sa Komorima uspe da napravi dobar rezultat, vrati se još bolji nego što je bio. Veoma agilan i raspoložen za igru, uspeo je da se upiše u strelce sa bele tačke, nije mu falilo motiva večeras. 

Gelor Kanga (6) - Za razliku od Bena, Kanga je delovao kao da nema motiva da igra ovu utakmicu, pogotovo posle prvog gola. Imao je nekoliko prebacivanja na stranu koje su upropastile Zvezdine napade, ali je dobro pokrenuo kontru kod Gajićevog gola. 

Mirko Ivanić (6.5) - Imao je Ivanić večeras zicer u vidu maldog Bjekovića, ali ga nije iskoristio. Što zbog velikog broja udvajanja, što više pokušaja njegove ekipe na suprotnoj strani. Falio je Ivaniću i pravi bek kako bi razbijali odbranu Vojvodine. Pored toga par dobrih pokušaja. 

Foto: Starsportphoto

Dijego Falćineli (5.5) - Verovatno najslabija partija Italijana od kako nastupa za Crvenu zvezdu. Bralić i Devetak su ga sjajno zatvorili, te se u većem delu susreta nije video. Dobro je poslužio kod defanzivnih kornera. 

Veljko Nikolić od 73. minuta (bez ocene) - Ušao je u igru i posle svega desetak sekundi iznudio faul. Posle toga je opao ritam utakmice, pa nije mogao mnogo da pokaže.

Miloš Degenek od 84. minuta (bez ocene) - Malo vremena za konkretan učinak.

Aleksa Vukanović od 84. minuta (bez ocene) - Malo vremena za konkretan učinak, ipak, imao je jedan dobar pokušaj čim je ušao u igru. 

Srđan Spiridonović od 88. minuta (bez ocene) - Malo vremena za konkretan učinak.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija