• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2020

15:56

ISPLIVALE BROJKE! Evo zašto Zvezda dominira u Srbiji!

Crvena zvezda

ISPLIVALE BROJKE! Evo zašto Zvezda dominira u Srbiji!

Podeli vest

Crvena zvezda dominira u svim segmentima igre što se tiče domaćeg prvenstva, a brojke crveno-belih su neverovatne

Devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, najbolji napad sa 44 postignuta gola, ali i odbrana sa svega sedam primljenih pogodaka govore o sjajnoj igri Zvezde. 

Ono što je još interesantnije, to je da odbrana na čak 10 od 15 utakmica nije kapitulirala. Smenjivali su se na golu Borjan i Popović (koji još uvek nije primio gol u prvenstvu), šansu vrebaju Vasiljević i mladi Ćopić, ali protivnički napadači u više od polovine mečeva nisu mogli da nađu put do mreže Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-beli nisu primili golove od: Novog Pazara (3:0), Radničkog (3:0), Mačve (3:0), Proletera (1:0), TSC-a (5:0), Voždovca (6:0), Mladosti (4:0), Napretka (3:0), Javora (0:0) i Vojvodine (2:0), što je više od 900 minuta u kojima se naša odbrana perfektno držala. Pogotke su uspeli da postignu: Spartak (3:2), Čukarički (3:1), Partizan (1:1), Radnik (4:1) i Inđija (3:2).

Na čak 13 mečeva između stativa je stajao Borjan i on ima sedam primljenih pogodaka, dok Popović na dve utakmice nije dozvolio da ga matiraju. Velike zasluge za ovo idu i defanzivcima. Odbrambena četvorka sa najviše odigranih utakmica u prvenstvu je: Milan Gajić (13), Radovan Pankov (12), Miloš Degenek (11), Milan Rodić (11), a jedanaest odigranih mečeva ima i Marko Gobeljić. Tu je i Eraković koji je osam puta nastupio, kao i Milunović sa tri meča, dok Hajdin još uvek čeka minute.

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-bele do polusezone u prvenstvu čekaju utakmice sa Radom (kod kuće), Zlatiborom (u gostima), OFK Bačkom (kod kuće) i Metalcem (u gostima), i biće to idealne prilike da crveno-beli poprave gol-razliku, te da odbrana da sve od sebe da do polusezone na četrnaest utakmica bude nesavladana.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59