• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2020

13:09

DAN PRED HOFENHAJM! Zvezda jača, potvrdila lepe vesti!

Crvena zvezda

DAN PRED HOFENHAJM! Zvezda jača, potvrdila lepe vesti!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić oporavio se od koronavirusa, potvrđeno je na sajtu crveno-belih


Kako se navodi, iskusni levi bek vraća se u trenažni proces.


- Klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji. Zvezda obavlja testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih -  poručuju sa Marakane.

Foto: Starsportphoto

 


Zvezda u četvrtak od 18.55 u 5. kolu grupne faze Lige Evrope na stadionu “Rajko Mitić” dočekuje Hofenhajm.

Za meč protiv Hofenhajma Dejan Stanković može da računa na Marka Gobeljića i Gelora Kangu, suspenziju je odradio i Seku Sanogo, a do proleća će biti bez pomoći Aleksandra Kataija.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija