• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2020

10:28

(VIDEO) NAJSOČNIJE MOGUĆE PSOVKE! Obradović je bio RAZJAREN na tajm-autu! Igrači nisu smeli da PISNU

Crvena zvezda

(VIDEO) NAJSOČNIJE MOGUĆE PSOVKE! Obradović je bio RAZJAREN na tajm-autu! Igrači nisu smeli da PISNU

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su rezultatom 81:76 poraženi na gostovanju Makabiju u 12. kolu Evrolige, a meč je obeležio jedan od tajm-auta u završnici utakmice

Kada se lomio rezultat, trener crveno-belih Saša Obradović je zatražio minut odmora.

Njegovi izabranici su došli na klupu kako bi dobili savete za nastavak meča, a dobili su "porciju" najsočnijih, kočijaških psvoki.

Ipak, ni to nije pomoglo njegovim igračima da se trgnu.

Crvenoj zvezdi je poraz u Tel Avivu bio treći uzastopni u elitnom takmičenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zasto

pre 3 godine

Sasa ne das ostavku... pa ti si glavni krivac...?

Srbijanac

pre 3 godine

Kao prvo i da sam najbolji igrac svih vremena ne bih mogao da igram kad neko stalno vice na mene desilo bi se nesto sto bi me blokirao u nekim utakmicama... Taj dozivljaj Sasa mora da sman jer tenzija je tako veca jer im ne daje da grese.. Druga stvar je da se igraci u odbrani istrose pa ne stignu da pokriju igrace koji ostanu sami na sutu za tri poena i jedino zbog toga i ovoliki broj poraza a Zvezda ruku na srce igra odlicnu kosarku cak i kada ima prazne minute.. Mozda bi taktika trebalo da bude manje vike vise igre covek na coveka u zonsku odbranu sa manjim izuzecima kad situacija nalaze preuzimanja igraca.. Centar bi morao malo vise da bude u reketu nego van imali bismo vise sanse da osvojimo loptu..

Srbijanac

pre 3 godine

Sto se tice igrackog kadra Rocesti i Simonovica su me mnogo razocarali i trebalo bi ih menjati a Teriju dati jos malo sa su da bude igrac koji ume da vodi loptu pik je procitao i ne vredi da ga gledamo kako samo trcka primi loptu i odmah je doda a ima na primer sansu da prodrom donese klubu poene tu bi se protivnici teze snalazili sa njim jer ne bi znali sta ce da uradi ovako bih i ja mogao da ga cuvam.... Inace mnogo mi se svidja koliko je skocan i to bi moglo da koristi ali ipak nije to dovoljno treba vise.... Lazic tako je mora da vrati formu iz perioda kad je bio Radonjic.... Davidovac pametno igra ali treba vece srce da sutne kad moze al zbog vike Sase se ustrucava pa ovaj obrni okreni opet vice po njega... Lojd strasan igrac ali kad mu ne ide onda neka razigrava igrace... Volden isto kao da vidova pametan ali treba vise suteva da uzima.. Jagodicu treba vise samopouzdanja.. Obrajant tako je odlican igrac ali ponekad deluje da zeli u svaku utakmicu da bude winer... mora da se prilagodi malo.. bice odlican kako vreme od ice a ostali igraju dosta promenljivo i treba im vise sut treninga.... N

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija