• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2020

13:11

DELIJE SU JASNE! Ovaj igrač mora da bude sedma Zvezdina zvezda

Crvena zvezda

DELIJE SU JASNE! Ovaj igrač mora da bude sedma Zvezdina zvezda

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u petom kolu grupne faze Lige Evrope na svom terenu remizirali sa Hofenhajmom (0:0), a kao i obično, najbolji igrač šampiona Srbije bio je Milan Borjan

On je potpuno zasluženo bio igrač utakmice i dobio je najveću ocenu, kao i mnogo puta otkad je pre tri i po godine stigao na "Marakanu".

Navijači crveno-belih su svesni toga i znaju šta je sve kapiten učinio za njihov klub, pa su u velikoj Informerovoj anketi izglasali da bi upravo on trebalo da bude sedma Zvezdina zvezda.

Foto: Starsportphoto

 

Pitanje je glasilo da li reprezentativac Kanade treba da postane sedma Zvezdina zvezda, a čak 73,18 posto navijača je odabralo opciju "da", dok je nešto manje od 27 odsto ljudi glasalo za "ne".

Foto: printscreen

 

Dakle, gotovo tri četvrtine navijača Crvene zvezde smatra da bi golman sadašnje generacije trebalo da bude proglašen Zvezdinom zvezdom.

Podsetimo, prvih pet Zvezdinih zvezda su Rajko Mitić, Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon i Dragan Stojković Piksi, dok je za šestu proglašena kompletna generacija koja se 1991. godine popela na krov Evrope i sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

НЕ ЛУПАЈТЕ ,НЕМОЖЕ ГОЛМАН ДА БУДЕ ''ЗВЕЗДИНА 'ВЕЗДА'',ПА ТАМАН ДА ЈЕ ЛАВ ЈАШИН.А НЕМОЖЕ И НИКО КО У ЗВЕЗДИ НИЈЕ ПРОВЕО БАР 10 ГОДИНА ДОСТА СМО ОД ПИКСИЈА ПРАВИЛИ УМЈЕТНЕ ЗВ.ЗВ.НИ ОН ТО НИЈЕ ЗАСЛУЖИО.И ТАЧКА.

Djura

pre 3 godine

A kako onda komentarises 6. zvezdinu zvezdu a tu je ceo tim iz 91.god proglasen.Znaci i golman i znači MOŽE! A i zasluzio je!

Marko

pre 3 godine

7 zvezdina zvezda mogu da budu ili Vidic ili Stankovic , a a ovi moraju da se rode jos deset puta ako zele da se pridruze takvim legendama .

Baki

pre 3 godine

Ok je Borjan ali daleko je on od toga,ne on nego bilo ko iz ove generacije.Pa jedan Savicevic koji je svetski super star bio u svoje vreme i za kojeg su ovi klasicni amateri nije dobio to zvanje zvezde a po svim parametrima ga je zasluzio.Bilo bi to ozbiljno devalviranje te titule ali sobzirom da nam je fudbal na jako niskim granama nebi me iznenadilo da i Borjan dobije to zvanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija