• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

19:33

(OCENE/ANKETA) CRVENO-BELI SU DOBILI BAČKU, ALI IGRAČI SU GLAVAMA NA ŽREBU! Ko će biti rival Zvezde u Ligi Evrope?!

Crvena zvezda

(OCENE/ANKETA) CRVENO-BELI SU DOBILI BAČKU, ALI IGRAČI SU GLAVAMA NA ŽREBU! Ko će biti rival Zvezde u Ligi Evrope?!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde bez problema savladali su Bačku sa 2:0 u 18. kolu Linglong Superlige Srbije

Četa Dejana Stankovića igrala je taman koliko je bilo potrebno da se upiše nova pobeda, protiv objektivno dosta slabijeg rivala. 

Foto: Starsportphoto

Utisak je da su crveno-beli glavom već bili na žrebu za nastavak takmičenja u Ligi Evrope, te Vas pitamo, koga bi najviše voleli da bude rival Crvene zvezde?

Anketa

Ocene:

Zoran Popović (6) - Mogao je i da ne bude na stadionu, Bačka mu je jednom ozbiljnije pripretila sredinom drugog poluvremena, kada je dobro odreagovao, ali u većem delu meča bez posla. Dobro je što je sačuvao mrežu i nastavio veliki niz utakmica na kojima Zvezda nije primila gol!

Marko Gobeljić do 45. minuta (5,5) - Nije ga dugo bilo i vidi se da je to ostavilo posledice na njegovo samopouzdanje. Dobio je šansu da počne od prvog minuta, sa kapitenskom trakom, ali nije opravdao očekivanja, bio je najslabiji pojedinac Zvezde u prvom poluvremenu, te je ostao u svlačionici na pauzi.

Radovan Pankov (7) - Reklo bi se da Pankov postaje Zvezdin Đerar Pike, kontrola lopte i količina napada koji počinju od njega su fantastični, a on je sve sigurniji u tom razvoju situacije, u defanzivi bez mnogo posla. 

Nemanja Milunovič (8) - Ocena za napadačke poteze večeras! U prvom poluvremenu je šutirao pet ili šest puta i svaki put je bilo opasno, videlo se da je pun samopouzdanja posle sjajnih igara u Evropi, da je napadač, reklo bi se da je falio samo gol. Što se odbrane tiče nije bilo mnogo posla. 

Foto: Starsportphoto

Milan Rodić (7) - Dobro mu je došla pauza, sada je uhvatio zalet i spreman je da igra u kontinuitetu 90 minuta! Odmorio se i od proleća bi ponovo mogao da bude jedan od glavnih aduta, asistirao Benu i Nikoliću u situacijama koje su prethodile golovima. 

Seku Sanogo (6) - Nije Bačka protivnik protiv kojeg snažni veznjak može da pokaže svoje kvalitete. Programiran da kvari napade rivala, kojih je bilo malo, izgubio je glavnu svrhu, a u nekoliko situacija našao se u pozicijama na koje nije navikao. Spor u prenosu lopte, za utakmicu poput ove. 

Foto: Starsportphoto

Njegoš Petrović do 45. minuta (5,5) - Mršava partija heroja iz Belgije. Nije  učestvovao u igri svog tima u većem delu prvog poluvremena, imao je jedan dobar udarac, baš kao onaj vredan proleća protiv Genta, ali to je bilo sve od njega. 

El Fardu Ben (7,5) - Verovanto najraspoloženiji za igru uz Mirka Ivanića večeras, žario je i palio sa svih strana. Pretio kada god bi mu lopta bila u nogama i do ludila je dovodio svoje čuvare! Lepo je obeležio jubilarnu utakmicu, pošto je danas odigrao 103. meč u crveno-belom i postao stranac sa najviše nastupa u Zvezdi. Izveo je 16 kornera za sat vremena. 

Veljko Nikolić (7) - Za razliku od poslednjih utakmica kada je bio letargičan, kreativac Crvene zvezde protiv Bačke je bio na svom prepoznatljivom nivou. Lepo je menjao strane i pokušavao da stvari višak za Bena i Ivanića, imao je i dobar udarac posle kojeg je pao gol. 

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić (8) - Nema više šta da se priča, Ivanić je alfa i omega u Zvezdi, bar dok na terenu nema Kataija! Momak iz Bačkog Jarka igra sezonu karijere, a tek je decembar, ako nastavi ovako, imaju crvveno-beli čemu da se nadaju u nastavku takmičenja u Evropi. Postigao gol koji je prelomio meč. 

Dijego Falćineli do 77. minuta (7) - Posle požrtvovanih partija u Evropi gde se stavljao u korist tima, danas se nagradio golom i još jednom pokazao da njegova saradnja sa Boaćijem može da bude veoma učinkovita! Otišao na zasluženi odmor pred kraj susreta. 

Milan Gajić od 45. minuta (6,5) - Crvena zvezda je mnogo opasnija sa njim na terenu, iako danas nije imao mnogo ofanzivnih zadataka, kada se pojavi u napadu konstantna je pretnja, kako u šutu tako i u dodavanju. Već se ponavljamo, ali zašto ne, Gajić je postao kalibar za reprezentaciju! 

Ričmond Boaći od 45. minuta (7) - Napokon Boaći koji liči na starog, nudio se saigračima, dražio prostor i širio kada god je to moguće. U prošlosti nije igrao sa kolegom u napadu, ali na poslednjim mečevima on i Falćineli deluju sjajno. Možda može u naredne dve utakmice da "kupi" produžetak saradnje i novu šansu na "Marakani"! 

Foto: Starsportphoto

Aleksa VUkanović (bez ocene) - Bez konkretnog učinka! Jedan dobar pokušaj, ali je loše zahvatio loptu!

Strahinja Eraković  (bez ocene) - Bez konkretnog učinka! 

Milan Pavkov od 77. minuta  (bez ocene) - Bez konkretnog učinka! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija