• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

11:36

SPREMAJU SE ODLASCI IZ ZVEZDE! Boaći nagrađen, da li ovo znači da ostaje na "Marakani"?

Crvena zvezda

SPREMAJU SE ODLASCI IZ ZVEZDE! Boaći nagrađen, da li ovo znači da ostaje na "Marakani"?

Podeli vest

Bivši reprezentativac Gane Ričmond Boaći imao je problem sa učestalim povredama i slabom formom, ali je uspeo da uđe u istoriju srpskog šampiona.

Pre duela sa Bačkom, Boaći je dobio uramljeni dres sa brojem 100  - broj odigranih mečeva u klubu s Marakane. Postigao je 60 golova, pa i dalje drži rekord uzimajući u obzir samo igrače iz inostranstva, a kao nagradu dobio je i kapitensku traku u drugom poluvremenu!

Ričmond Boaći je ušao u drugom poluvremenu utakmice koju je Zvezda igrala sa Bačkom (2:0) i uspeo još malo da pomeri granice. Posle izlaska iz igre Marka Gobeljića i Milana Rodića, tamnoputi napadač poneo je kapitensku traku Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

Boaći na raskršću - ide ili ostaje?

Tako je Boaći postao drugi kapiten u Zvezdinoj istoriji posle Mičela Donalda koji jekao stranac nosio kapitensku traku. Holanđanin je bio kapiten ekipe koja se vratila na evropsku scenu trijumfima protiv Sparte i Krasnosodara.

Boaćiju ističe ugovorna obaveza sa Crvenom zvezdom ovog decembra. Crveno-beli mogu da ga zadrže, ali po posebnim uslovima. Potrebno je da ispoštuju klauzulu dogovorenu poslednjeg dana prelaznog roka i Boaćiju ponude platu od 100.000 evra mesečn, prenosi Mozzartsport. Do sada je Afrikanac od crveno-belih dobijao 40.000, ostatak su pokrivali Kinezi, tačnije Đengsuu.

Kako se to verovatno nećeo dogoditi, Boaći će sa Marakane otići kao slobodan igrač, baš kao i Stefan Hajdin.

Levom beku u decembru ističe ugovor i sigurno je da mu crveno-beli neće ponuditi novu saradnju. Bez obzira što je Dejan Stanković ima problema sa pronalaženjem  konkurencije Milanu Rodiću,  nekadašnji član Spartaka i Voždovca nije uspeo da se izbori za šansu. Nije odigrao ni minut takmičarskog fudbala.

Foto: Starsportphoto

Bliži se rastanak sa Hajdinom

Poslednjeg dana ove godine ističe jednogodišnja pozajmica Sekua Sanogoa. Snažni zadnji vezni je i dalje pod ugovorom sa Al Itihadom, koji mu plaća veći deo plate od 2.500.000. Crveno-beli će teško otkupiti njegovor ugovor, ali postoje ozbiljne indicije da će Sanogo nastaviti odiseju na Marakani. Al Itihad ga nema u planovima, što ostavlja mogućnost crveno-belima da razgovaraju u novoj pozajmici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija