• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

12:32

POMIRENJE BLIZU? TERZIĆ ZOVE GENIJA NA MILANO! Legenda specijalni gost na Marakani?

Crvena zvezda

POMIRENJE BLIZU? TERZIĆ ZOVE GENIJA NA MILANO! Legenda specijalni gost na Marakani?

Podeli vest

Crvena zvezda će na utakmicu protiv Milana kao specijalnog gosta pozvati Dejana Savićevića, istinsku legendu dva kluba, zbog čije magije se dolazilo na stadione, rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Direktor crveno - belih kaže da Zvezda i Milan imaju jedno veliko zajedničko ime - Dejana Savićvića!

- Očekuje nas još jedan evropski spektakl, jos jedan istorijski duel sa gigantom evropskog fudbala - Milanom. Dva velika kluba, dva evropska šampiona, imaju dugo prijateljstvo i istoriju, ali i jedno veliko zajedničko ime - Dejana Savićević - istakao je Terzić.

 

Foto: Starsportphoto

Terzić srdačno poziva legendu Zvezde na stadion " Rajko Mitić"


Kako je naveo, Dejo je obeležio epohu i u Zvezdi i u Milanu, bio je ljubimac navijača na Marakani i na San Siru.

- Zbog njegove magije se dolazilo na stadione. On je istinska legenda i čovek koji je postao asocijacija i za Zvezdu i za Milan. Zato ćemo ga pozvati da bude specijalni gost na našem meču u februaru, a nadamo se da će i naši navijači imati prilike da ga pozdrave. Biće to spektakl za uzivanje, poručio je Terzić.

Foto: Starsportphoto©

Hoće li se odazvati pozivu? Dejo je uvek bio ljubimac Delija

Crvena zvezda dočekuje Milan 18. februara, a sedam dana kasnije igraće se u Italiji.

Podsećanja radi, generalni direktor Crvene zvezde i Dejan Savićević nisu baš u sjajnim odnosima. Terziću su pre godinu dana vlasti Crne Gore zabranile da uđe u zemlju, a čelnik Zvezde je tada rekao da je Dejan Savićević tražio da mu bude izrečena ova zabrana.

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora-Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru - rekao je Terzić pre godinu dana, čini se da je pomirenje na pomolu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija