• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2020

12:55

(VIDEO) MILUNOVIĆ BLISTA OD SREĆE! Evo šta je razlog!

Crvena zvezda

(VIDEO) MILUNOVIĆ BLISTA OD SREĆE! Evo šta je razlog!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović, rekao je da su crveno-beli zasluženo jesenji prvaci, a nije krio emocije zbog svega što je doživeo

Izabranici Dejana Stankovića pobedom protiv Metalca stavili su tačku na jesenji deo Superlige, a defanzivac Nemanja Milunović bio je strelac jedinog gola na jučerašnjem meču.

- Najbitnije je naravno da smo pobedili i da smo ostvarili naš cilj u prvenstvu. Kako smo započeli sezonu u Superligi tako je i završavamo - pobedom. Zasluženo smo jesenji prvaci i veoma sam srećan zbog čitave polusezone. Presrećan! Igramo kup utakmicu protiv Rada i uradićemo sve da i u tom meču pobedimo i da zasluženo odemo na odmor- rekao je Milunović za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Ima Nemanja Milunović mnogo razloga za sreću

Milunović je istakao i da je najbitnije da je ekipa završila polusezonu bez povreda, a otkrio je i da li je očekivao golove na svom kontu ove jeseni.

-Iskreno kada ste fudbaler uvek se nadate golovima, ali nisam nešto specijalno očekivao mnogo pogodaka. Najbitnije mi je da mene i moje saigrače posluži pre svega zdravlje. To je najbitnije da smo skoro svi završili polusezonu bez povreda, a našem Kataiju koji se oporavlja želim da ga brzo vidimo na terenu i čekamo ga na pripremama.

Milunović je otkrio i da je disciplina na terenu ključ uspeha.

-Raduje me što smo veoma efikasna ekipa, postižemo zaista mnogo golova, ali ujedno smo i veoma čvrst tim u defanzivnom delu. Ključ uspeha je naša disciplina na terenu, u svakom trenutku svi igrači znaju šta treba da rade i mislim da je mali broj primljenih golova upravo rezultat toga. Takođe, želeo bih da čestitam predstojeće praznike našim navijačima i da se što pre vidimo na stadionu - zaključio je Milunović.

Crvena zvezda igra poslednji meč ove sezone u petak u 13:30 u Kupu protiv Rada


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija