• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2020

22:13

RADONJIĆ BACIO DELIJE U TRANS! Do poslednjeg atoma snage...

Crvena zvezda

RADONJIĆ BACIO DELIJE U TRANS! Do poslednjeg atoma snage...

Podeli vest

Crvena zvezda pobedila je Panatinaikosom sa 74:71 u 17. kolu Evrolige

Trener crveno-belih Dejan Radonjić kaže da je njegova ekipa odigrala mnogo bolje ego protiv Igokee u Laktašima.

- Bili smo veoma dobri ofanzivno u prvom poluvremenu uprkos nekim greškama pri kraju. Odigrali smo sa dosta energije. Igrali smo u oba pravca dobro. Nije bilo lakih poena, uspeli su odbranom, koju su stalno menjali, da nas remete. Do poslednjeg atoma snage smo igrali u završnici, dobro su pogađali u tim momentima, ali tim penalima smo došli do bitne pobede - rekao je Radonjić.

Foto: Starsportphoto

 

Imala je Zvezda 17 poena prednosti, ali je na kraju slavila posle drame jer su se Grcu vratili u meč. 

- Svakako je bilo potrebno da privedemo utakmici kraju, bila bi šteta posle dobre partije da nismo dobili nagradu. Bilo je bitno da dođemo do dobrog rešenja jer smo bili u problemu pri kraju meča, ali slobodna bacanja su nam omogućili lakšu završnicu. Mora dosta toga da funkcioniše dobro, igra je bila u celini dobra i ima razloga za nešto veće zadovoljstvo nego u prethodnom meču. Posle meča u Laktašima izgledalo je da će biti loše i večeras, jer smo ostali još bez nekoliko igrača. Momci su odigrali, iscrpeli se i za svoje drugove koji nisu bili tu sa nama - naveo je Radonjić.

- Primoran sam u hodu da pravim pripreme i analize, nije jednostavno. Kroz neki rad i treninge pokušam da dođem do slike, da kroz rad dođemo do poboljšanja i da nađemo put. Sigurno će u jednom trenutku da se odrazi na nas, jer nedostaju igrači koji mogu da nam dosta daju - zaključio je Radonjić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija