• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2021

12:40

FUDBALERI ŠOKIRILI STANKOVIĆA! Evo kakvi su se pojavili na pripremama!

Crvena zvezda

FUDBALERI ŠOKIRILI STANKOVIĆA! Evo kakvi su se pojavili na pripremama!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde od 11. januara pripremamu se na Kipru, u poznatoj bazi u Pafosu dočekalo ih je lepo vreme, mnogo lepše nego u Beogradu, pa imaju sjajne uslove za sticanje kondicije pred odlazak u Tursku, u kojoj će se više raditi na uigravanju tima

Trener Dejan Stanković je istakao odlične uslove za rad i pohvalio svoje igrače jer se nisu previše opuštali tokom odmora.

- Prošlo je dovoljno vremena i mogu reći da su utisci fenomenalni. U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu što nam je obezbedio ovakve uslove. Ovde imamo mirnoću, treniramo dvaput dnevno i spremamo se za dalje. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove - zadovoljan je Stanković.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Prvi deo priprema uvek je najteži, jer se zasniva na kondicionim vežbama.

- Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je on trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo.

Osvrnuo se Dejan Stanković i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana na Kipru.

- Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre svega dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo - istakao je Zvezdin trener.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija