• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2021

15:04

ZVEZDA SE OGLASILA! Nismo dobili dozvolu!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE OGLASILA! Nismo dobili dozvolu!

Podeli vest

KK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem posle odložene utakmica sa Real Madridom.

Meč 19. kola Evrolige odložen je jer crveno-beli nisu dobili dozvolu da slete na aerodrom u Madridu jer je pista bila zaleđena zbog snežnog vremena koje je pogodilo taj grad.

Evroliga bi trebalo naknadno da odredi termin, a spekuliše se da će to biti naredni ponedeljak.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je utakmica 19.kola Evrolige sa Realom u Madridu odložena. Meč je trebalo da se odigra u sredu 13.01.2021.godine u 'Wizink Centru' u Madridu sa početkom u 21 sat, ali usled izuzetno lošeg vremena u Španiji i Madridu, i zaleđene piste na aerodromu 'Barahas' crveno-belima koji su uložili ogromne napore da otputuju na meč sa Realom, nije izdata dozvola da slete u prestonicu Španije.

- O novom terminu ovog meča, Evroliga i KK Crvena zvezda mts će naknadno obavestiti javnost -  zaključuje se.

Zvezda već za dva dana igra u Valensiji meč 20. kola Evrolige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija