• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

23:44

KALINIĆEVA OSVETA! Ovo je za ono iz BEOGRADA!

Crvena zvezda

KALINIĆEVA OSVETA! Ovo je za ono iz BEOGRADA!

Podeli vest

Crvena zvezda poražena je u Valensiji 91:71, a jedan od najboljih u pobedi španskog kluba bio je Nikola Kalinić koji je sa 14 poena predvodio svoj tim. Ipak, kako kaže Kalinić Zvezda nije imala milosti prema njemu u Beogradu, te je on samo vratio

- Zvezda nije imala milosti prema nama u Beogradu, želeli smo revanš i dobili smo ih, tako je to u sportu. Izgubili smo tri meča zaredom i želeli smo da se vratimo na stazu pobeda. Uspeli smo, odigrali smo veoma dobrih 40 minuta, sa dosta energije, visoke koncentracije, to je bilo dovoljno ovog puta - rekao je Kalinić i nastavio. 

Foto: Starsportphoto

- Sledeće nedelje igramo sa Asvelom, to je lepa prilika da nastavimo sa pobedama. Izgubili smo neke mečeve ranije, nismo igrali tako agresivno i jako kao što je trebalo, ali nadamo se da ćemo naučiti na greškama i da ćemo biti bolji na sledećim mečevima - zaključio je on. 

Trener Valensije bio je zadovoljan nakon pobede. 

- Ponekad imamo problem kad igramo protiv fizički jakih timova u odbrani. Bili su tako jaki u trećoj četvrtini, ali imali smo dinamiku i naučili smo kako da igramo protiv njihove odbrane - istakao je Đaume Ponsarnau.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sveta

pre 3 godine

Nije Kalinić jedini koji pljuje na svoje sunarodnjake. Da je pilot on bi i bombe bacao na Beograd kao što su mnogi iz Srbije to radili 1999. Srebroljublje je drugi smrtni greh.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija