• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2021

17:48

STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN POSLE KIPRA! Ovaj igrač je "obrnuo igricu"! Pričao je i o pojačanjima

Crvena zvezda

STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN POSLE KIPRA! Ovaj igrač je "obrnuo igricu"! Pričao je i o pojačanjima

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su završili prvi deo priprema na Kipru, a sve ono što je urađeno u prethodnih sedam dana sumirao je šef stručnog štaba šampiona Srbije Dejan Stanković

- Želim da se zahvalim klubu na tome što su nam obezbedili da u miru, po lepom vremenu odradimo jak deo priprema koji će nam u budućnosti mnogo značiti. Prezadovoljan sam urađenim, i pre svega time što su svi igrači, sem Petrovića koji je imao upalu tetive, odradili sve treninge. Kad uporedim ovo sa Kiprom od pre godinu dana, mislim da smo mnogo napredovali i da je to veoma vidljivo. Recimo, Nikolić je "obrnuo igricu" što se tiče trkačkih testova i oduševio me - rekao je Dejan Stanković za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić

Analizirao je trener tima sa Marakane prelazni rok, konkretno, kada se radi o pojačanjima.

Ako bude interesantan igrač na tržištu za Crvenu zvezdu - dovešćemo ga, ako ne, mislim da možemo u ovom sastavu da nastavimo dalje, jer stav kluba je, kao i moj, da ne želimo da nagomilavamo fudbalere, već da radimo sa onim što imamo na raspolaganju. Prezadovoljan sam igračima, ako bude nekih prilika - reagovaćemo.

Usledio je i odgovor o odlascima.

Od priče do realizacije transfera je ogroman put, tako da je to sve što mogu da kažem u slučaju Bena. Ako ode reagovaćemo, ako ostane još bolje. Što se tiče Radulovića, stav kluba je jasan što se tiče igrača koji dolaze iz Omladinske škole u prvi tim. On je fenomenalan fudbaler kom trebaju utakmice, a to će imati u Grafičaru i verujem da će tamo dosta napredovati.

Trenera crveno-belih raduje povratak Aleksandra Kataija, koji je počeo sa treninzima.

Na naše veliko zadovoljstvo, on je počeo individualno da radi. Ide u Tursku i proći će drugi deo priprema sa nama. Što se tiče spiska putnika, niko neće otpasti u tom smislu, svi zdravi igrači će putovati.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai i Dejan Stanković

Samo reči hvale imao je za novajlije koje po prvi put prolaze pripreme sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Bakajoko se sjajno uklopio u grupu. Ima veliku pomoć od Sanoga i Bena koji pričaju francuski. Radimo na igri, na uigravanju, ali njegovi kvaliteti za mene nisu upitni. Odadu vidim isključivo u veznom redu i on samo treba da nastavi da radi i trenira kao sad, i zaista je budućnost Crvene zvezde. On i Stanković su ozbiljno pojačali konkurenciju u veznom redu.

Govorio je Stanković i o mladom Lazetiću.

On je fizički odličan, ali mora mnogo da radi. Pred njim je ozbiljna budućnost, ako profesionalno shvati sve obaveze.

Osvrnuo se Stanković i na dešavanja u Milanu, koji je protivnik crveno-belih u šesnaestini finala Lige Evrope.

Vidim da rade na dovođenju igrača, pominje se Mandžukić koji je u godinama, ali je svakako fizički spreman. Videćemo kako će se uklopiti u njihovu igru, da li je došao kao starter ili rezerva Ibrahimoviću, ali imamo vremena do tad - poručio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija