• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

13:13

ZVEZDINI KLINCI dobili rivala u Ligi šampiona!

Crvena zvezda

ZVEZDINI KLINCI dobili rivala u Ligi šampiona!

Podeli vest

Mladi fudbaleri Crvene zvezde, dečaci rođeni 2003. godine koje sa klupe predvodi Marko Neđić saznali su ime rivala u okviru prvog kola Omladinske Lige šampiona, reč je o ekipi Anžera, a utakmica će biti odigrana 2. ili 3. marta u Francuskoj

Biće crveno-beli najmlađi u elitnom juniorskom takmičenju, ali ova generacija važi za jednu od najtalentovanijih u poslednjoj deceniji.

O tome svedoči činjenica da su prvom timu Crvene zvezde već priključeni - Marko Ćopić, Nikola Stanković i Marko Lazetić, momci koji će na proleće biti jedni od glavnih aduta Marka Neđića.  

Dečaci rođeni 2002. godine su osvojili Omladinsku ligu Srbije i tako omogućili da, sada, izabranici Marka Neđića, šampioni Kadetske lige Srbije, budu u prilici da odmeravaju snage sa juniorskim ekipama širom Evrope. 

Liga šampiona za mlade je i ove godine podeljena na dva dela. Na stazu osvajača liga i stazu Lige šampiona, ali ovog puta se u oba dela igra nokaut sistem, i ekipe će moći tek da se ukrste u trećem kolu, tačnije u osmini finala. To znači da Zvezda mora da eliminiše dva protivnika da bi stigle do toga, a igra se po jedna utakmica. Prvi rival je francuski šampion Anžer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija