• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

10:27

ZVEZDA OSTAJE BEZ PRVOTIMCA? Stigla je ponuda od 1.500.000, evo šta kažu crveno-beli!

Crvena zvezda

ZVEZDA OSTAJE BEZ PRVOTIMCA? Stigla je ponuda od 1.500.000, evo šta kažu crveno-beli!

Podeli vest

Crvena zvezda ove zime odbila je ponude za nekoliko fudbalera, ne želi da prodaje igrače ispod cene

Prema pisanju "Maxbetsporta", crveno-beli su nedavno odbili 1.500.000 evra za mladog vezistu Njegoša Petrovića.

Kako navodi pomenuti izvor, Petrović je na meti velikog broja evropskih klubova, a trenutno se između ostalih najviše ističe grčki šampion Olimpijakos. Zvezda je svesna da vlada interesovanje za vezistu, ali je odlučna u tome da ne popusti pred sopstvenim zahtevima - 3.000.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje.

Foto: starsport

Njegoš Petrović

Petrović je ove jeseni bio autor jednog od najlepših pogodaka u Ligi Evrope koji je pomogao Zvezdi da savlada Gent u Belgiji.

Na Marakanu je stigao 2019. godine iz Rada za 400.000 evra, a crveno-beli su se obavezali da plate "građevinarima" 20 odsto od naredne prodaje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kostadin

pre 3 godine

Treba da kaže poreska služba a crveno beli nemaju šta da kažu. Sve će reći MANAGER.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija