• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2021

11:21

ZVEZDA SE OBRATILA VUČIĆU! Poštovani predsedniče verujemo da snagom vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo Milan sa navijačima!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE OBRATILA VUČIĆU! Poštovani predsedniče verujemo da snagom vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo Milan sa navijačima!

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak 18. februara (18.55) igra meč šesnaestine finala sa Milanom na stadionu "Rajko Mitić"

S obzirom na pandemiju koronavorusa, navijača nema na tribinama, ali su se čenici Zvezde obratili predsedniku Srbije Aleksandru Vučuću  u nadi da će "razmotriti mogućnost organizacije utakmice uz prisustvo 15.000 navijača, koliko iznosi 30 odsto kapaciteta našeg stadiona".

Postovani Predsedniče,

Obraćamo Vam se u vezi organizacije utakmice 1/16 finala UEFA Liga Evrope u kojoj 18.02. FK Crvena zvezda dočekuje AC Milan na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

FK Crvena zvezda je spreman da organizuje utakmicu uz prisustvo 30% navijača od maksimalnog kapaciteta stadiona, a u skladu sa protokolima UEFA za organizaciju utakmica tokom perioda pandemije virusa covid-19. Stim u vezi Vam dostavljamo ovu molbu da razmotrite mogućnost organizacije utakmice uz prisustvo 15.000 navijača, koliko iznosi 30 odsto kapaciteta našeg stadiona.

Velika želja Kluba i miliona zvezdaša je da sedmostrukog šampiona Evrope dočekamo uz podršku sa tribina. Poznato je koliko Klubu znači podrška naših navijača. Sigurni smo da bi njihovim prisustvom naš tim imao veliku prednost pa samim tim i znatno veće šanse za uspeh. Nadamo se da bi eliminacijom renomiranog rivala u ovom dvomeču možemo da otvorimo vrata Klubu za nove uzlete u sam vrh evropskog fudbala. Zbog toga verujemo da snagom Vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo veliki AC Milan, sa kojim imamo dugu tradiciju međusobnih duela, pred navijačima.

Foto: Starsportphoto

 

FK Crvena zvezda bi u organizaciji utakmice striktno poštovala sve propisane mere: obezbeđivanje fizičke distance, nošenje maski, provera telesne temperature i drugi elementi propisani strogim protokolima republičkog kriznog štaba i UEFA.

Takođe, imajući u vidu da je naša zemlja među svetskim i evropskim liderima u sprovođenju vakcinacije verujemo da bi rizici bili svedeni na najmanju moguću meru.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković

Poznato je da bi utakmica u Beogradu predstavlja veliku promociju za našu Srbiju i Beograd kao i da smo nedavno imali pozitivan primer organizacije Superboula u SAD, a uz prisustvo 30% navijača od maksimalnog kapaciteta stadiona nadamo se da cete naći nas zahtev kao opravdan.

Najljubaznije Vas molimo da razmotrite našu molbu kao veliki ljubitelj sporta i fudbala, posebno uvažavajući Vašu veliku želju za promocijom naše Srbije.

Na kraju, želimo da Vam se zahvalimo na Vašoj istrajnoj borbi u ovim teškim vremenima za našu državu!

Živela Srbija! 
Živela Zvezda!

Srdačni pozdravi sa stadiona Rajko Mitić,

Predsednik 
Svetozar Mijailović
Generalni direktor Zvezdan Terzić

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 3 godine

NEZNAM IZ KOG RAZLOGA NJEGA UVLAČITE U SVE TO SA PUBLIKOM? SAMO MU PRAVITE PROBLEM.

tile

pre 3 godine

Kad moze na Zlatiboru 30000 za vikend asto nebi moglo na stadionu.

Bota

pre 3 godine

Jesam navijač Crvene Zvezde sa svojih sedamdeset godina,već dugo, ali smatram da je ovakav,zahtev,molba,...kako god krajnje nekorektna i prema svima nama i prema Vučiću.Nema publike i tačka,ni za Zvezdu ni za ostale klubove,dosta više.

Krle

pre 3 godine

Resenje postoji. Ko donese papir da ima anti tela moze da kupi kartu. Verujem da ima 15.000 zvezdasa sa antitelima koji bi dosli da gledaju tekmu. Time nebi bio ugrozen niko.

laki

pre 3 godine

Navijac sam Crvene Zvezde, ali ovaj zahtev je vise nego bezobrazan. Dok se zemlja bori protiv ove bolesti, bi trazite 15.000 navijaca na utakmici. Nesto bolesnije nisam cuo. Neko kaze na Zlatiboru je bilo 30.000 ljudi. Pa to pokazuje stepen kulture tih ljudi, sebicnost i bolest uma. Predsedniče, ako sad ne poslusate glas struke, pljunucete na sve napore koje je struka ulozila u ovoj borbi. Nemoze interes jednog kluba da se poistoveti sa interesom celog drustva. Interes celog drustva je zdravlje. Zato odbaci predsedniče zahtev moje i tvoje Crvene Zvezde. Fudbal igraju igraci na terenu a ne navijaci. Ako igraci nisu dobri, onda ni navijaci nemogu da pomognu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija