• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2021

17:16

PRESEK STANJA! Zasedala Zvezdina Skupština!

Crvena zvezda

PRESEK STANJA! Zasedala Zvezdina Skupština!

Podeli vest

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović zadovoljan je ostavarenim rezultatima, uprkos svim problemima sa kojim se klub suočio, izjavio je danas na Skupštini kluba

Mijailović je zadovoljan sportskim ali ne i finasijskim rezultatima.

- Planirani ciljevi za 2020. godinu, osvajanje šampionata i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja, su ostvareni. Takav impozantan sportski uspeh, iako generator sveukupnog poslovanja kluba, nije dao očekivane prihode koji su bili predviđeni našim planom - rekao je Mijailović.

Foto: Starsportphoto

Glavni uzrok lošeg profita i pored dobrih rezultata Mijailović vidi u pandemiji korona virusa.

- Pandemija korona virusa poremetila je sve oblasti života i izazvala teške posledice. Pogodila je fudbalski sport, koji je ostao bez značajnih izvora prihoda za normalno funkcionisanje. Fudbalski sport je lišen ambijenta, igra se pred praznim tribinama. To negativno utiče na igrače, a poznato je kakva je podrška naših navijača i šta ona znači za igrače i stručni štab - rekao je on.

Klub je predvideo posledice pandemije i radikalnim merama učinio da sve i dalje funkcioniše kako je i planirano.

- Na prošloj Skupštini ukazano je na sve ono što će korona izazvati, međutim svako planiranje je veoma otežano i neizvesno je dokle će sve ovo trajati - izjavio je Mijailović.

Mijailović je uveren i da će Zvezda ove godine ponovo osvojiti šampionsku titulu.

- Čvrsto verujem da će trener Dejan Stanković sa svojim stručnim štabom, predanim radom naš odličan tim dovesti do šampionske titule ove godine - rekao je on.

Foto: Starsportphoto

On je zadovoljan radom svih u klubu, ali smatra da najviše zasluga zaslužuje generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Generani direktor Zvezdan Terzić odgovoran je za celinu stvari. Ima viziju, energiju i maksimalne organizacione sposobnosti, a sve u službi kluba - kazao je Mijailović.

Na kraju je Mijailović izrazio zadovoljstvo što ljudi u klubu probleme i teškoće doživljavaju kao izazove, i uveren je da će Zvezda sa takvim ljudima ići napred u nove pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija

pre 3 godine

Zvezdina skupstina, a sta je to ? Gazda, privatnik treba da kupi Zvezdu, sve ostalo je lakrdija. Pozdrav miloradatlija@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija