• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2021

14:46

NEKA BUDE 3:0 ZA ZVEZDU! Mirko Ivanić oduševio navijače!

Crvena zvezda

NEKA BUDE 3:0 ZA ZVEZDU! Mirko Ivanić oduševio navijače!

Podeli vest

Mirko Ivanić je preognizirao rezultat utakmice Crvene zvezde sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope u Beogradu (četvrtak, 18.55)

Naravno, našalio se Ivanić.

- 3:0 za nas - nasmejao se Ivanić, a potom pričao o meču:

- Velika utakmica za nas, klub... Jedva čekamo da istrčimo i pokažemo šta znamo i da nismo slučajno ovde. Svi znamo ko je Milan, fantastičan tim, želimo da se nadigravamo. Čast nam je što smo u ovakvoj grupi timova u šesnaestini finala Lige Evrope. Ne bore se slučajno za titulu, oni su favoriti, ali nam je velika čast što možemo da se borimo sa takvom ekipom.

Foto: Starsportphoto

 

Usledilo je pitanje vezano za poziciju u timu.

- Ja bih samo voleo da igram, da istrčim na teren, a na kojoj ću poziciji igrati to je pitanje za mistera i manje važno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinko Magla

pre 3 godine

Decko jako lupa gluposti . Nisi je smesno,niti je za odusevljenje.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija