• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2021

15:54

JAVILI SU SE! Evo kome PAVKOV nije dao gol! /FOTO/

Crvena zvezda

JAVILI SU SE! Evo kome PAVKOV nije dao gol! /FOTO/

Podeli vest

Crvena zvezda je golom Milana Pavkova u 93. minutu utakmice uspela da izbegne poraz u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope pošto su u Beogradu remizirali sa Milanom 2:2 (0:1)

Pavkov se novim golom Evropi pretplatio na to da je strelac u velikim i važnim utakmicama pošto je posle dva gola Milanu, jednog Helsinkiju i Kopenhagenu, sada pogodio i mrežu Milana i to efektnim golom u dalji ugao Đanluiđija Donarume koji po "Transfermakrtu" vredi 60.000.000 evra. 

Foto: Starsportphoto

Ipak, nije Pavkov svima davao gol u crveno-belom dresu, a lepim "dostignućem" pojavio se Javor Matis na svom Tviter nalogu. 

 

 

Navikao nas je admin Javora na komične komentare, pošto su pre godinu i po dana tražili od Premijer lige da igraju umesto Sautemtona kada su izgubili od Lestera sa 9:0. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija