• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2021

16:40

DELIJE SU OVO ČEKALE! Stanković otkrio! Evo kada se KATAI vraća na teren!

Crvena zvezda

DELIJE SU OVO ČEKALE! Stanković otkrio! Evo kada se KATAI vraća na teren!

Podeli vest

Crvena zvezda je tokom nedelje remizirala sa Milanom 2:2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope

Bez obzira na paklen raspored od starta prolećnog dela sezone, Zvezdu već u nedelju očekuje novo teško gosovanje i to u Subotici. Rival beogradskog tima biće Spartak koji je tokom jeseni najviše namučio četu Dejana Stankovića.

- Sećamo se svi utakmice protiv Spartaka iz prvog dela sezone, svi su uživali, bila je to otvorena, lepa, jaka utakmica. Hrabri Spartak je došao da se nadigrava sa Crvenom zvezdom i ja sam to pohvalio odmah posle meča. Očekujemo sličnu situaciju i u Subotici. Imamo samo jedan cilj, a to je da donesemo tri boda kući – rekao je Stanković. 

Foto: Starsportphoto

Streteg crveno-belih osvrnuo se na moguće pozive omladincima da se priključe prvom timu. 

- Veljko Nikolić se vratio u trenažni proces, takođe tu su Gavrić i Krstović i Petrović, za sada nećemo priključivati nikoga više prvom timu. Momci treba da nastave da rade sa svojim trenerima i sigurno će neko od njih do kraja sezone dobiti pravu šansu - istakao je on. 

Iako Zvezdu samo četiri dana nakon utakmice sa Spartakom očekuje revanš protiv Milana trener crveno-belih ističe da je fokus isključivo na duel u Subotici. 

- Svaka sledeća utakmica je najvažnija, sa tim za ovih godinu dana nisam imao problema i sumnjam da ću imati i u ovoj utakmici. Milan je arhiviran, sledeći meč je protiv Spartaka, pa ćemo onda opet da razmišljamo o Milanu. Već se povela priča kako ćemo igrati protiv Milana zbog dobijenih žutih kartona i povreda, ali u ovom trenutku zaista ne razmišljam o tome, nego o sutrašnjem meču protiv Spartaka. U Subotici će na teren izaći najbolji tim, ne kalkulišem u ovom trenutku, niti razmišljam o uigravanju za Milano.

Foto: Starsportphoto

Filipo Falko ja za pola sata na terenu protiv Milana osvojio srca Delija sjajnom tehnikom, ipak Stanković dodaje da Italijan još uvek nije spreman za celu utakmicu. 

- Falko još uvek nije u potpunosti spreman da odigra svih 90 minuta, ali za 60-65 minuta u viskom ritmu i više nego spreman. Nije me iznenadio, upoznat sam sa svim njegovim kvalitetima, samo je to sve potvrdio. Drago mi je što je pravi debi imao protiv Milana i da će u Subotici napraviti razliku i prevagu što se tiče naše igre i našeg cilja.

Foto: Starsportphoto

Kakva je situacija sa Aleksandrom Kataijem.

- Nadamo se da će Katai biti što pre spreman da zaigra, blizu smo toga. On sam ima veliku želju, a mi ga svi željno iščekujemo.

Foto: Starsportphoto

Zimsko pojačanje Aksel Bakajoko doživeo je lakšu povredu te ga na terenu neće biti neko vreme. 

- Bakajoko se povredio prilikom spašavanja jedne lopte, da ne ode u korner, napravio je rotaciju, istegao malo unutrašnji ligament, povreda nije ozbiljnija, ali zahteva nekih sedam dana mirovanja, tako da će on za 7-8 dana biti sa grupom – podvukao je Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija