• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2021

18:01

ON JE OBELEŽIO MOJE DETINSTVO I NAUČIO KAKO SE VOLI! Stanković emotivno o smrti Đorđa Balaševića!

Crvena zvezda

ON JE OBELEŽIO MOJE DETINSTVO I NAUČIO KAKO SE VOLI! Stanković emotivno o smrti Đorđa Balaševića!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, nikada nije krio koliko voli i ceni legendarnog srpskog kantautora Đorđa Balaševića, a sada je sa javnošću podelio i kako se oseća nakon njegove smrti

Napustio nas je čuveni Đorđe Balašević, a mnoge javne ličnosti i istaknuti sportisti su se dirljivim rečima oprostili od njega. 

Ceo region tuguje zbog smrti jednog od najboljih i najvoljenijih muzičkih umetnika uz čije pesme su mnogi proživljavali najlepše i najtužnije trenutke u životu...

Foto: printscreen

Zauvek nas je napustio... Đorđe Balašević

Evo šta o njemu kaže šef struke Crvene zvezde, čiji je navijač bio Balašević...

- On je neko ko je obeležio moje detinjstvo i neko ko je uneo u mene mnogo emocija i naučio me kako se voli i kako se slušaju pesme... kako se u njima mašta. Ne znam koliko puta sam u restoranu, kafani naručio samo iz zadovoljstva Drago mi je zbog mog starog, Jesen stiže, dunjo moja… Jedan period mog odrastanja, pun emocija -  rekao je Stanković, i dodao:

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković je veliki poštovalac lika i dela Đorđa Balaševića

- Ovo je stvarno jedan veliki udarac za sve nas, ali on od mene nikad neće otići. Njegove pesme i njegov duh i neko ko me naučio šta je to ljubav kroz pesme, ostaće uvek zapisan- zaključio je Zvezdin trener.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija