• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

16:10 >> 19:05

KAKAV MEČ U SUBOTICI! Sanogo režirao preokret! /VIDEO/

Crvena zvezda

KAKAV MEČ U SUBOTICI! Sanogo režirao preokret! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Spartaka i Crvene zvezde odmerili su snage u Subotici u okviru 23. kola Superlige Srbije! U fenomenalnom meču u kojem su Subotičani imali prednost do 80. minuta, crveno - beli su za samo sedam minuta stigli do preokreta i pobedili sa 2:1

Zvezda je posle preokreta stigla do 20. prvenstvene pobede!

Utakmicu na "Gradskom stadionu" u za nijansu odmorniji dočekali su domaći fudbaleri, koji su svoj poslednji meč igrali u sredu, kada su poraženi sa 3:0 od Metalca. Sa druge strane, crveno-beli su se dosta više istrošili dan kasnije, u remiju protiv Milana (2:2) na svom terenu.

Na kraju ipak tri velika boda za ekipu Dejana Stankovića! Spartak je ostavio odličan utisak protiv šampiona! Strelci za  Zvezdu bili su Ivanić u 81. i Sanogo u 88, a za domaćina Furtula u 36. minutu

U prvom delu sezone, Zvezda i Spartak su na "Marakani" odigrali sjajan meč, koji je pripao beogradskom timu rezultatom 3:2. Ponovili su odličnu utakmicu ova dva tima!

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Glavni sudija meča bio je Lazar Lukić, a pomoćnici su Dragan Bogićević i Bojan Banović, dok je četvrti arbitar Nenad Minaković.

Spartak - Crvena zvezda 1:2 (1:0)

STADION: "Gradski stadion" (Subotica)

SUDIJA: Lazar Lukić

Strelac: Furtula u 36, Ivanić u 80, Sanogo 88.

SPARTAK: Dujmović – Dunđerski, Ivančević, Tekijaški, Milošević – Marčić (od 90. Đurasović), Šimura – Savković, Tufegdžić, Srećković (od 68. Vidaković) – Furtula (od 68. Jovanović). Trener: Vladimir Buač.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Rodić (od 60. Srnić) - Falko (od 27. Ben), Petrović (od 60. Sanogo), Nikolić, Ivanić - Falćineli (od 79.Krtović), Pavkov (od 60. Gavrić). Trener: Dejan Stanković.

KRAJ! Zvezda je pobedila posle velikog preokreta!

88. minut - KAKAV PREOKRET ZA SAMO SEDAM MINUTA! Ben je sjajno izveo korner! Sanogo je strelac! Zakucao je loptu glavom u mrežu Seku Sanogo!

84. minut! Mogao je Spartak ponovo do vođstva! Sjajno je Tufegdžic istrčao, ali mu je u presudnom momentu ponestalo snage, pa je Pankov izašao kao pobednik

83. minut - Još jedna fenomenalna šansaza Zvezdu! Ben je ovoga puta imao prečku protiv sebe!

80. minut! GOOOOOL! Mirko Ivanić je strelac! Još jednom je prekid bio koban po rivale crveno-belih! Ovo je Ivaniću 10. put u sezoni da trese mrežu. Ben je izveo korner, Milunović prosledio loptu do Ivanića koji je poravnao rezultat!

79. minut - Falćinelija menja Krstović! Opsada gola domaćina je u ovim momentima...

78. minut - Ne uspeva ni Slavoljub Srnić da poravna rezultat!

76. minut ! Kakva gužva u šesnaestercu Spartaka! Ali Dujmić je za sada igrač utakmice!  Sve brani gomlan Spartaka!

74. minut - Stisnuo je šampion domaćina u poslednjih nekoliko minuta, ali rezultat i dalje ide na ruku Spartaku

72. minut - Slobodan udarac za Bena! Lepa pozicija, ali lopta završava preko gola!

64 minut - Još jedna velika šansa za crveno - bele! Ben šutira preko gola!

63. minut! Stativa je bila saveznik Spartaku! Odlična akcija zvezde, pokušali su Gajić i Srnić, ali je ponovo kao pobednik izašao Dujmović!

 Gajić je posle prodora po desnom boku poslao oštru loptu u peterac, a ona se od igrača Spartaka odbila ka golu! Sreća je bila na strani Golubova, jer je stativa sprečila Zvezdu da izjednači!

60. minut - Trostruka izmena u Zvezdi! Stanković je zamenio Rodića, Petrovića i Pavkova, a u igri su Srnić, Sanogo i Gavrić

57. minut - Najbolja prilika za goste u drugom delu meča! Mirko Ivanić je pokušao, ali je zatresao samo spoljni deo mreže... Sprema se izmena u gostujućem timu!

Foto: Starsportphoto

Žestoka borba u Subotici

56. minut - Izuzetno je opasan Spartak u tranziciji! Savković i Tufegdžić prave velike probeleme Stankovićevom timu!

54. minut - Dobio je žuti karton i Milan Pavkov zbog neopreznog starta! Pomalo rizično igra sada Crvene zvezde...

52. minut - Domaći igrači ne dozvoljaju crveno - belima da im ugroze gol! 

49. minut - Očekivano je krenula Zvezda agresivno, ali Spartak uspešno odoleva i čuva prednost...

46. minut - Igrači su ponovo na terenu! Vatromet je na nebu iznad Gradskog stadiona u Subotici! 

KRAJ prvog poluvremena! Subotičani raspoloženi idu u svlačionicu... ostaje da se vidi kako će Zvezda odgovoriti u drugih 45 minuta!

Foto: Starsportphoto

Posle prvih 45 minuta, Subotičani su bili uspešniji!

39. minut - Centrirao je Rodić, Falćineli je bio najviši u skoku, odbranio je Dujmović koji je danas na visini zadatka! Ponovo je Falćineli nakon kornera imao sjajnu šansu, ali lopta odlazi preko gola!

37 minut - Hrabru igru Subotičani su krunisali golom! Furtula je pobegao Pankovu i Gajiću i matirao Milana Borjana posle sjajne akcije Srećkovića i Šimure! 

36 minut - GOOOOOL! Furtula je strelac! Vodi Spartak!

32. minut - Zvezda je imala znatno više prilika, ali Subotičani su dostojan rival u dosadašnjem delu meča. Dobar je ritam i visok tempo...

27. minut - Izmena u Zvezdi! Ben menja Falka, nakon što se Italijan požalio nakon jednog duela! Da li je povređen, ili Stanković ne želi da rizikuje, ostaje da se vidi...

Foto: Starsportphoto

Već u prvom poluvremenu Falko je morao napolje...

23. minut - Lepa prilika za drugog Italijana u istoriji crveno - belih! Rodić je lepo centrirao, primio je Falko loptu u srcu šesnaesterca, namestio se, ali je Dujmović izašao kao pobednik! 

22. minut - Brzonogi Falko je sam povukao loptu, pa je Dunđerskom jedino preostalo da ga nepropisno zaustavi! Četvrti žuti karton na meču!

20. minut - Zvezda je došla u situaciju da se brani, počeli su Subotičani da stiskaju tim Dejna Stankovića... Gajić je izbacio loptu u korner

18. minut - Okušao je šut i Filipo Falko, ali je to bio lak posao za Dujmovića. Interesantan meč igra se u Subotici...

Foto: Starsportphoto

Pavkov se našao u startnoj postavi uz Falćinelija...

16. minut - Pokušao je Srećković, nekadašnji fudbaler Voždovca, ali siguran je bio Milan Borjan

14. minut - Falćineli se našao u odličnoj poziciji! Šutirao je jako, bilo je blizu, ali nije imao sreću Italijan!

8. minut - Veljko Nikolić je prvi "požuteo" u redovima Crvene zvezde, a samo nekoliko sekundi kasnije i Šimura je dobio javnu opomenu! Već tri žuta kartona na samom startu meča!

6. minut - Sjajan pokušaj sa distance Njegoša Petrovića! Lopta je prohujala pored stative, od svega korner! Uspeli su fudbaleri Spartak da otklone opasnost...Tražili su penal crveno-beli zbog igranja rukom jednog od igrača Spartaka. Lazar Lukić se nije oglasio. Jeste Marčića pogodila loptu u ruku, ali je bila u prirodnom položaju.

4. minut - Ne manjka žara i borbe u uvodnim minutima! Vidi se veliki motiv na obe strane!

1. minut - Meč je počeo! Zvezda je krenula sa centra! U 40. sekundi prvi žuti karton! Marčić je dobio javnu opomenu zbog prekršaja nad Falćinelijem!

Foto: Starsportphoto

Zvezdi želi nastavak uspešnog niza...

16:50  Spartak ima pad rezultata. Ipak,oni su mladi i poletni i nema sumnje da su kvalitetan protivnik! Moramo da budemo maksimalno motivisani da bi pobedili! - kaže Miloš Milojević, pomoćnik Dejana Stankovića.

16:45 - Naš stil se neće promeniti. Odigrali smo u Beogardu onda dobar meč. Bili smo ofanzivni, sad ćemo biti još ofanzivniji - kaže trener Spartaka, Vladimir Buač.

16:30 - Dobri vremenski uslovi i svi preduslovi su tu za dobar meč...

16.20 - Pojavile su se startne postave, domaći tim igra u formaciji 4-2-3-1, dok se Dejan Stanković opredelio za 4-4-2.

Spartak će zaigrati u sledećem sastavu:

Dujmović – Dunđerski, Ivančević, Tekijaški, Milošević – Marčić, Šimura – Savković, Tufegdžić, Srećković – Furtula.

Šansu sa klupe čekaće Vukanić, Jović, Šormaz, Vujanović, Vidaković, Branković, Vidović, Rajović, Đurasović, Bijelvić i Jovanović.

Na drugoj strani, Zvezda će zaigrati sa ovim igračima:

Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Rodić - Falko, Petrović, Nikolić, Ivanić - Falćineli, Pavkov.

Na klupi za rezerve su ostali Popović, Degenek, Sanogo, Srnić, Gavrić, Ben, Vukanović i Krstović.

16.10 - Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice Spartak - Crvena zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija