• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

07:11

FALĆINELI ILI PAVKOV? Evo ko bi trebalo da predvodi napad Zvezde na San Siru

Crvena zvezda

FALĆINELI ILI PAVKOV? Evo ko bi trebalo da predvodi napad Zvezde na San Siru

Podeli vest

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između Milana i Crvene zvezde igra se na "San Siru" u četvrtak od 21 čas, a strateg šampiona Srbije Dejan Stanković će biti na slatkim mukama kada je sklapanje ofanzivnog dela tima u pitanju

Od početka sezone Italijan Dijego Falćineli je prvi izbor na mestu centarfora, ali je prošle nedelje na "Marakani" Milan Pavkov još jednom dokazao da je igrač za velike utakmice.

Podsetimo, Pavkov je u Beogradu ušao u igru deset minuta pre kraja meča, a u poslednjim trenucima je doneo Zvezdi izjednačenje i to sa igračem manje.

Odmah posle meča na "Marakani", na našem portalu se pojavila anketa o tome ko bi trebaloi da napadne "rosonere" u revanšu, a više od polovine Zvezdinih navijača, tačnije 53,20 odsto, je glasalo baš za Pavkova.

Sa druge strane, nešto manje od 41 odsto veruje u Falćinelija, dok su ukupno manje od šest odsto glasova dobili Nikola Krstović i opcija "neko četvrti".

Foto: printscreen/informer.rs

Anketa posle prvog meča između Crvene zvezde i Milana

Sa druge strane, Stanković će imati velike probleme da sklepa odbranu.

Zvezdin trener neće moći da računa na suspendovane Milana Rodića i Nemanju Milunovića, kao ni na povređenog Strahinju Erakovića, dok je pod upitnikom i nastup Marka Gobeljića, koji ima lakšu povredu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija