• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

18:38

KATAI JASAN! HRABRO, KAKO DRUGAČIJE!? Evo šta kaže Zvezdin "Magiko"  pred Milan...

Crvena zvezda

KATAI JASAN! HRABRO, KAKO DRUGAČIJE!? Evo šta kaže Zvezdin "Magiko" pred Milan...

Podeli vest

Napokon je na terenu! Ljubimac Delija, Aleksandar Katai, presrećan je zbog činjenice da će opet igrati fudbal! Kaže da svi igrači Zvezde veruju u prolaz

Jedan od najboljih fudbalera u Srbiji, Aleksandar Katai, zbog zdravstvenih problema bio je sprečen u minulom periodu da pomogne srpskom šampionu, ali na sreću loš period je iza njega.

- Meseci kao godine, bar se sve završilo, dozvola je džepu, pečatirana, potpisana, srećan sam! Lepu vest odmah sam podelio sa porodicom, Zvezdinim ljudima, prijateljima, menadžerom Ostojićem, kucalo se, bogami, minulog utorka -  kaže Katai u razgovoru za Sport Klub.

Foto: Starsportphoto

Katai je mnogo nedostaao crveno - belima...

Dobio je Katai mesto u avionu za Milano, a i u protokolu za revanš šesnaestine finala Lige Evrope...

- Osećam ogromno zadovoljstvo.

Možda i minutaža protiv Milana?

- Da li je realno? Ne znam. Videćemo, dogovorićemo se…

Kakve su šanse Zvezde?

- Igrači veruju u prolaz, da ne veruju, ne bi ni išli u Italiju. Igraćemo hrabro, kako drugačije!

Foto: Starsportphoto

Navijači su ga sa nestrpljenjem očekivali...

Milan je u povoljnijoj poziciji, odgovara mu i 0:0 i 1:1, domaćin je...

- Beograd je pružio dokazni materijal da Zvezda može da se suprotstavi Milanu. U revanšu će, zasigurno, biti novih imena, ali, u suštini, radi se o nijansama između onih koji su istrčali na teren stadiona Rajko Mitić i momaka predviđenih za drugih 90 minuta. I, svi su oni na visokom nivou. Da, svi, što opet ne eliminiše Zvezdu i pre nego što je krenuo nastavak dvoboja. Neću, svakako, reći ništa novo kad pomenem da u fudbalu nema unapred dobijenih utakmica, no, vredi se podsetiti, kao što se mora i verovati. Samo da budemo tim. Štab je uradio ono što je do njega, prezentirana je iscrpna analiza, gledali smo najsvežije Milanove susrete iz Serije A, pažnju obratilii i na zbivanja iz našeg prvog meča sa rosonerima, na potezu su igrači.

Foto: Starsportphoto

Zvezda sa njim u timu sija još jače...

Dotakao se Katai i Tea Ernandez, prijatelja iz vremena kada je igrao u Španiji...

- Sreli smo se u Beogradu i pre i posle utakmice, reče mi da mu je super u Milanu, ne planira nikud da ide, želim mu sreću od petka, pa redom - uz osmeh je zaključio Aleksandar Katai. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija