• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

23:27

ŽAO MI JE ŠTO JE ZVEZDA ISPALA! Krunić RAZOČARAN nakon prolaska!

Crvena zvezda

ŽAO MI JE ŠTO JE ZVEZDA ISPALA! Krunić RAZOČARAN nakon prolaska!

Podeli vest

Crvena zvezda je eliminisana, ali četa Dejana Stankovića iz Milana dolazi uzdignute glave. Nadigran je veliki italijanski tim, a pohvale stižu i iz tabora Rosonera

Posle 2:2 na Marakani, Zvezda je ostala neporažena i na "San Siru" - 1:1. Ali, takmičenje su završili u šesnaestini finala Lige Evrope zbog pravila o golovima u gostima (prvi meč 2:2).

- Više je Zvezda bila dobra nego mi loši! Imali su veću želju za pobedom i prolaskom. Oduševljen sam Zvezdinom igrom, žao mi je što su ispali. Drago mi je što je moj tim prošao, ali ostaje žal što su oni morali da ispadnu. Mi smo danas odigrali mnogo lošije nego u Beogradu, a šanse smo imali tek kada je Gobeljić isključen - kazao je Krunić odmah nakon utakmice. 

Foto: reuters

Krunić je rekao da Crvena zvezda nije iznenadila Milan, već je iskoristila slabosti u timu Rosonera. 

- Nisu nas iznenadili, posle Beograda znali smo šta nas očekuje. Vole visok presing što je dobra stvar u modernom fudbalu. Onemogućili su nas u izgradnji napada, nismo imali brz protok lopte - dodao je Krunić i nastavio. 

- Stvorili smo malo šansi to nije karakteristično za nas. U Seriji A imamo mnogo više i šuteva i prilika. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Željko

pre 3 godine

Krunić je izdajnik i jedno namazano stvorenje isfolirano. On voli Zvezdu, a igrao je protiv Zvezde u najjačem ritmu. Krunić neka pita Piksija kako se i koliko se voli Zvezda. Žrtvovao je karijeru kada nije hteo da šutira penal u finalu KEŠ-a i kada je vratio loptu nazad bukvalno kada je imao Stojanovića u džepu. Za mene je Krunić dno dna i ma šta da kaže je licemerna laž.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija