• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

00:12

ZASLUŽILI SMO DA PROĐEMO! Moji momci su POBEDNICI i uvek će to biti!

Crvena zvezda

ZASLUŽILI SMO DA PROĐEMO! Moji momci su POBEDNICI i uvek će to biti!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je ponosan na svoje igrače uprkos večerašnjoj eliminaciji od Milana, posle dva nerešena rezultata sa slavnim italijanskim klubom

- Jedan lep evropski put koji se nažalost završio. Kada se pogledaju dve utakmice, možda smo malkice i zaslužili, možda 50:50, pa da prođemo na poene. Milan je bio veliki favorit, ali nije napustio teren, ni ovde, ni u Beogradu, a da je bolji od nas - rekao je Stanković za Arenu posle utakmice. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda je dva puta igrala nerešeno sa Milanom u Beogradu je bilo 2:2, dok je na San Siru bilo 1:1. Ipak, crveno-beli su ispali u šesnaestini finala Lige Evropa zbog golova u gostima. 

- Mogu samo da budem ponosan. Mnogo emocija, rada, truda, požtrvovanja, odricanja. To je put kojim oni treba da idu. Samo je bitno da im pokažeš da mogu. Oni su to dokazali večeras. Gledam ih kao pobednike i stalno ću ih gledati kao pobednike - naveo je Stanković. 

Stanković je istakao da je ponosan na ekipu.

Foto: Starsportphoto

- Nije samo borba. Tu ima i logistike, lepe igre, požrtvovanja, jedan za drugog, porasli su kao grupa. Stavićemo tačku na pozitivan evropski put i okrećemo se prvenstvu. Još večeras pričamo, od sutra znamo šta nam je činiti - kazao je Stanković. 

On je rekao da su Zvezdini fudbaleri pokazali da mogu da se nose sa velikim klubom i jakom ekipom poput Milana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ATLIJA MILORAD

pre 3 godine

ZAJEBI TE FRAZE MI SMO NAJBOLJI, SLUSAM TO 50 G. ISTA SRANJA ISTA META. Pozdrav Atlija milorad miloradatlija@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija