• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

18:24

SINOĆ SAM BIO PONOSAN, A JUTROS TUŽAN! Terzić otkrio šta su radili u taboru Milana nakon što je sudija svirao kraj! /VIDEO/

Crvena zvezda

SINOĆ SAM BIO PONOSAN, A JUTROS TUŽAN! Terzić otkrio šta su radili u taboru Milana nakon što je sudija svirao kraj! /VIDEO/

Podeli vest

Crvena zvezda nije uspela da napravi rezultatski podvig i eliminiše Milan iz Lige Evrope. Ipak, nakon dva nerešena rezultata 2:2 i 1:1 generalni direktor crveno-belih ističe da je reakcija rukovodstva Rosonera jasno pokazala kakav je bio odnos na terenu

- Najbolji dokaz kako je rukovodstvo Milana videlo utakmicu je njihova vriska od sreće kada je sudija svirao kraj. To pokazuje koliko su strepeli. Čestitam im na prolazu, imali su više sreće i to je to - rekao je Zvezdan Terzić. 

Crvena zvezda je oduševila napadačkim pristupom protiv objektivno jačeg rivala. Generalni direktor srpskog šampiona ističe da je sinoć bio ponosan, ali da je jutro donelo tugu i razočaranje. 

- Sinoć sam bio srećan i zadovoljan, ponosan, ali jutros tužan. Osećam žal zbog velike šanse da se prođe dalje. Crvena zvezda je veliki klub, ali ne smemo da propuštamo ovakve šanse da bacimo skroz na kolena sedmostrukog šampiona Evrope. Mislim da smo ukupno u ovom dvomeču bili bolji. Ne želim da tražim alibi u dva penala, dva crvena kartona i svim problemima sa kojima smo se suočavali, ali mislim da smo više zaslužili prolaz. Ponosan sam na ovaj dvomeč, kao i na sve što smo uradili u ovih sedam godina. Crvena zvezda je strahovito porasla kao klub, porastao joj je ugled kluba u evropskim okvirima. Porasli su nam koeficijenti, nadam se da ćemo od leta biti 39. klub na UEFA listi, sada smo 50, što nam omogućava lakši ulaz u grupnu fazu Lige šampiona, a automatski i veće prihode... Vratilo se poverenje u Crvenu zvezdu - dodao je Terzić. 

Foto: Starsportphoto

Posebne pohvale dobio je trener Dejan Stanković. 

- Govorio sam da Crvena zvezda u poslednjih 25 godina nije imala ovako dobar tim, a to se i pokazalo. Dejan Stanković strašno brzo raste kao trener i verujem da će nastaviti i napraviti grandioznu karijeru, kao što mu je bila igračka. Doneo je novu energiju i hrabrost Crvenoj zvezdi. Videlo se to u načinu na koji smo nadigrali Milano - kazao je generalni dirketor crveno-belih. 

Najbolji igrač u dvomeču protiv Rosonera bio je Mirko Ivanić. Zvezdin kreativac je na muke bacao defanzivce Milana, driblinzima i lucidnošću otvarao je prostor za tim. Mali "problem" za Zvezdu moglo bi da predstavlja interesovanje sa svih strana za momka iz Bačkog Jarka. 

- Ne razmišljam o skautima da li su gledali Ivanića. On treba da bude nosilac Zvezdine igre i jako mi je drago zbog tog momka. Preživeo je jedan teži period, nosio je jak teret. Bio je najplaćeniji igrač u istoriji kluba, platili smo za njega 1.500.000 evra i bio je pod velikim pritiskom, ali verovali smo u njega. Pokazao je da ima top klasu i drago mi je zbog njega i zbog nas koji smo verovali u njega - rekao je on. 

Foto: Starsportphoto

Utakmicu na San Siru gledao je i predsednik UEFA, Aleksandar Čeferin. 

- Drago mi je što je predsednik Uefe bio na utakmici, što je video moćnu Crvenu zvezdu. Razgovarali smo o problemima izazvanim koronom i periodu pred nama. Sigurno će biti potrebne dve ili tri godine da se stvari vrate na prethodni period i da se stabilizuje tržište. Zvaničan podatak Uefe je da je devet milijardi evra nedostatak u evropskom, a 13 milijardi u svetskom fudbalu. Rashodi su ostali isti, a prihodi su znatno manji - podvukao je Terzić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija