• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2021

09:47

MILJENIK DELIJA OKONČAO KARIJERU! Brazilac se u oproštajnom pismu prisetio ZVEZDE!

Crvena zvezda

MILJENIK DELIJA OKONČAO KARIJERU! Brazilac se u oproštajnom pismu prisetio ZVEZDE!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Evandro Gobel okončao je karijeru u 34. godini

Jedan od najboljih Brazilaca u istoriji Crvene zvezde u oproštajnom pismu oprostio se od fudbala, a u obraćanju pomenuo je i beogradski tim.

Evandro je u Ljtuice Bogdana stigao u decembru 2010. godine, upisao je 35 nastupa, te postigao 13 golova. Nakon Zvezde otišao je u Eštoril, potom Porto i Hal siti. 

Foto: Starsportphoto

- Prvo internacionalno iskustvo mi je bilo u Crvenoj Zvezdi iz Srbije, gde sam upoznao drugu realnost i susreo se sa mnogim izazovima, kao što su hladnoća i daljina od moje kuće - napisao je između ostaloga na društvenim mrežama Evandro.

- Nije lako da se prestane sa nečim što si radio čitavog života i sa svim srcem. Ipak, pogled u nazad mi govori da mi je karijera bila kompletna i da sam srećan zbog nje. Moja ljubav prema fudbalu je počela veoma rano, krenuo sam koracima moga oca Osmaira koji mi je bio uzor, kao i moj deda Cezar Paulista - kazao je Evandro u pismu. 

Foto: Starsportphoto

Ostaje gorak ukus zbog načina na koji je Evandro otišao sa Marakane iako je bio ljubimac Delija. 

- Ne mogu da igram za Zvezdu više. Trenirao sam, igrao utakmice, ali nema novca. Ne mogu to više da radim, moram da mislim na porodicu. Nisam ljut, volim Beograd i Srbiju. Igrao sam najbolje što sam mgoao i ne mislim da mi je dolazak u Zvezdu greška - naveo je Evandro nakon utakmice sa Bordoom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija