• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2021

11:34

IVANIĆEV DOKTORAT U MILANU! Statistika rekla svoje! Evo ko je pored Gobeljića bio NAJGORI na San Siru!

Crvena zvezda

IVANIĆEV DOKTORAT U MILANU! Statistika rekla svoje! Evo ko je pored Gobeljića bio NAJGORI na San Siru!

Podeli vest

Prošao je Milan "na mišiće" u narednu fazu Lige Evrope nakon dva remija sa Crvenom zvezdom. Srpski šampion odigrao je na San Siru najbolju utakmicu u poslednjoj deceniji, a najbolji u timu Dejana Stankovića bili su Degenek i Ivanić

Prema statističkim podacima aplikacije "Instat" Mirko Ivanić i Miloš Degenek bili su najbolji u sastavu Zvezde. 

Reprezentativac Australije, kako se u žargonu kaže, stavio je u džep Rafaela Leaa, Zlatana Ibrahimovića i Anta Rebića. Deegnek je skupio čak 349 indesknih poena, od 11 duela dobio je 10, bio impresivan i kada je reč o startovima na loptu 3/3.

Foto: Starsportphoto

Pored njega oduševio je Mirko Ivanić koji je od deset pokušaja imao čak šest uspešnih driblinga. Najviše su podbacili Marko Gobeljić koji je skrivio penal i dobio crveni karton. Pored njega Dijego Falčineli odgraio je jednu od najslabijih partija od kako nosi crveno-beli dres pošto je dobi samo jedan od 11 vazdušnih duela. 

Foto: Starsportphoto

Dobru utakmicu odigrali su Seku Sanogo i Gelor Kanga koji su kobinovali 135 dodavanja, Gabonac je od 46 pokušaja 37 puta pronašao saigrače, ali je imao i sedam izgubljenih lopti.

Bilo kako bilo, Zvezda je odigrala iznad svojih mogućnosti na San Siru i zaslužila da prođe dalje, ali nije bilo dovoljno sreće za Dejana Stankovića i njegove momke. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija